MIN YNGLINGS HÅRBØRSTE

REAL TECHNIQUES – ER DE HYPEN VÆRD?

Jeg tror de fleste af jer kender til brandet Real Techniques og måske har nogen af jer også prøvet dem? Real Techniques blev lanceret for en del år siden af Youtube-guruerne Sam & Nik Chapman. De er søstre og de er virkelig nogle dygtige makeup artister. I kan checke dem ud her.

Personligt er jeg vild med Real Techniques pensler, børster og makeup svampe.
Jeg syntes 1. at designet er virkelig pænt og ved at have forskellige farver, så er det super nemt at identificere hvilke pensler der er til hvad. 2. at man virkelig får value for money og redskaber man kan bruge uanset om man er pro eller nybegynder.

Jeg fik for lidt tid siden tilsendt en del af deres nye sæt som PR, og jeg kunne næsten ikke trække vejret, da jeg så at der var en fan brush  blandt penslerne. Dét er den bedste måde man kan påføre sin highlighter på. I hvert fald efter min mening. 🙂 Den kommer sammen med 2 andre pensler, en contour brush og en setting brush. Jeg har de to sidst nævnte i forvejen og vil derfor med sikkerhed i stemmen sige, at det sæt er et must have!

Jeg fik også tilsendt en pakke med 6 af deres makeup svampe. Den slags kan man jo ikke få for mange af, og jeg er især vild med deres klassiske gul-orange miracle sponge som er virkelig god til at påføre foundation og andre flydende produkter med. Og så var der jo 2 med i pakken af dem, jubii 😉
Der var også 3 af deres små mini miracle sponges med og de er især velegnet til at bruge rundt om øjnene og næsen. Jeg bruger dem til concealer og der virker de hver gang. De har en super fin størrelse til det, de er nemlig lidt større end dem fra Beautyblender som er virkelig små.
Til sidst er der deres miracle sculpting sponge som har en rimelig sjov form, den er designet til at bruges til contour og highlight. Jeg har ikke rigtig brugt denne endnu, så jeg kan ikke sige om den er fantastisk eller ej? 😉

Jeg syntes alt i alt, at Real Techniques er hypen værd og jeg vil anbefale dem til alle. Det er svært at gå galt i byen med dette mærke, da de laver meget brugervenlige redskaber.

De fås forresten i Matas, så de er også nemt tilgængelige lige her.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MIN YNGLINGS HÅRBØRSTE