SÅ SKETE DET ENDELIG!

HUSKER DU TID TIL DIG SELV?

Hvornår har du sidst givet dig selv lov til at tage noget “dig-tid“, hvor børn, huslige pligter og alt det andet blev sat på pause og du kun fokuserer på dig selv, dit liv og din velvære? ?

Det er sikkert længe siden, sådan har jeg det i hvert fald – men jeg var så heldig at blive mindet om det den anden dag, da jeg modtog nogle lækre produkter fra Ilse Jacobsen, som jo er kendt for sine regnjakker og gummistøvler, men også laver utrolig lækker hudpleje.

Nu tænker du sikkert, “jeg har ikke tid til ferie, eller spaophold – eller råd for den sags skyld” – men det behøver ikke være særligt omstændigt, for at du lige kommer ned i gear og føler du får tid til at pleje dig selv.

Min opskrift er nem, og den behøver ikke koste en formue. Det hele foregår på badeværelset, og sådan et har vi jo alle sammen – så vi er allerede godt på vej 😉

Jeg tager mit utroligt smukke og velduftende lys fra Ilse Jacobsen med ud og tænder det – så kommer der en lækre aromaer i luften. Det dufter så godt – jeg ville ønske man kunne dufte igennem skærmen 🙂 Mit lys indeholder naturlige aromaer af mandarin, mynte og solbær.

Dernæst sætter jeg noget roligt musik på min iPhone, tak til Apple 😉 og så hopper jeg i bad – hvor jeg giver mig god tid til at få vasket hår og krop – inden jeg er helt færdig, så bruger jeg min nye, lækre lermaske, også fra Ilse Jacobsen. Den er indbegrebet af pleje til din hud, den indeholder virkelig mange lækre ingredienser, som kollagen – der virker opstrammende og stimulerer hudens celler, dernæst er der det antioxidante-mirakelbær havtorn og et hav af vitaminer – både A-, B-, C- og E-vitamin. Den giver virkelig et boost til huden. Jeg smører den ud i ansigtet og lader den sidde og tørre i omkring 10-15 min. alt imens jeg har en rigtig lækker kur i mit hår.
Lige pt. er min foretrukne hårkur fra Björn Axén, Color Treat Blonde Caramel. Det er en lækker og meget velduftende hårkur fra et af mine ynglingsmærker. Den fungerer som en hårkur og en midlertidig farvebehandling. Det skal forstås sådan, at den giver håret et køligt karamel-blondt skær, som får mine lysestriber til at blende mere sammen med min egen hårfarver og så mindsker den også en synlig udvoksning. Den giver lidt Jennifer Aniston effekt! Og alle ved, at hendes hår er altid på mode ? Men hårkuren her farver ikke kun, den plejer også håret med nærende vitaminer og naturlig UV-beskyttelse fra solsikkefrø ekstrakt og hvedekimsolie. ??

Efter min lille hjemmespa-session, så sikrer jeg mig ekstra blød hud ved at smøre mig ind i min Body & Massage Oil også fra Ilse Jacobsen. Den er lækker og trænger hurtigt ind i huden. Den plejer huden med bl.a. macadamiaolie og mandelolie. Og selvfølgelig dufter den også skønt med noter fra eukalyptus, pebermynte, grøn mynte, kardemomme, musk og solbær. En virkelig skøn duft! ??

Efter sådan en omgang, så vil jeg garantere at du kommer ud af badeværelset med fornyet energi – det gør jeg i hvert fald, og jeg husker mig selv på det minimum 1 gang om måneden. Det er skønt! 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SÅ SKETE DET ENDELIG!