DANSK HUDPLEJE, NÅR DET ER BEDST

WHAT?! DEN VIRKER SGU…

Ja, nu skal vi tale om noget så usexet som en anti-perspirant deo …. men det er ikke hvilken som helst deo. Det er en deo, som jeg har kræset rundt om i lang tid, faktisk i over et år eller mere. Jeg læste engang noget om denne og tænkte: kan det virkelig passe? Hvis, så er det fandme smart. (Ja undskyld mit franske)

Da muligheden for at teste nogle produkter fra Beauté Pacifique, så vidste jeg bare, at denne skulle være en del af det. 😉

Dét jeg taler om her, er denne lille sag, som “claimer” at den kan nedsætte hårvæksten under armene ved hjælp af Chelidonine og det var dét jeg tænkte var for godt til at være sandt.. MEN det er det ikke. Jeg syntes stadigvæk, at det lyder sådan – selv når jeg har set resultaterne på min egen krop, men men det virker.

Jeg opdagede det lidt tilfældigt, da jeg så at mine armhuler trængte til en tur med shaveren (jeg sparer jer for billeder 😉 ) men der var “pludseligt” bare pletter, hvor der tidligere har været hår og så var der væsentligt færre hår end normalt. Jeg blev næsten helt befippet og stirrede bare i spejlet og tænkte, at det kan da ikke passe (igen!). Men det kunne det altså, så piger (og drenge) hop ned i Matas og køb denne, brug den i minimum 2-3 måneder, og så kan I se en forskel. Jeg er helt vild med den, og vil bruge den fast fra nu af! 😉

Udover at fjerne mine hår, så nedsætter den også svedmængden og sørger for at huden holder sig tør og frisk hele dagen. Den dufter ikke rigtigt af noget, og det passer mig egentlig fint, da min parfume gør dét arbejde for mig 😉

Den fås lige her, og koster 199,- kr. – MEN den er pengene værd!

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DANSK HUDPLEJE, NÅR DET ER BEDST