HUSKER DU TID TIL DIG SELV?

TRÆT AF DIN UDVOKSNING?

Jeg har i mine yngre år været super glad for at farve mit hår mørkt fra tid til anden, men jeg blev hurtigt træt af den irriterende udvoksning jeg fik. Især fordi jeg er lyshåret af natur, så det lignede at jeg var skaldet i midten. Ikke så fedt 🙁

Dengang, der ville jeg virkelig ønske at disse produkter eksisterede!! Nemlig de nye Root Concealer fra Björn Axén. De er jo så smarte! Det er simpelthen en spray (lidt a’la tørshampoo) som har farve tilsat, dvs. at når man sprayer på sin udvoksning, så forsvinder den – helt uden at skulle farve håret. Ej men det er da genialt!  

Da jeg jo selv er lyshåret igen, og de desværre ikke laver en til blond hår endnu – så måtte jeg have en “blond mørkhåret” til at teste, så I kunne se hvor godt de egentlig dækker, og det blev så min kusine. Hun har fået strenge instrukser på at fortælle hvordan hun påfører den nemmest, om den smitter af eller om det var for godt til at være sandt. Så her kommer hendes beretning 🙂

Billederne siger jo lidt selv, at det virkelig virker! Og så lige hvor godt den medium brown blender ind i hendes rigtige hårfarve. Det er jo helt vildt! 🙂
Hun påfører på følgende måde: Del håret op i små baner, ligesom når man bruger tørshampoo og spray ca. 15-20 cm. fra hovedbunden.
Om produktet efterfølgende siger hun: Efter at have fået lov til at tørre (5-10 min.), så er der ingen afsmitning og det klør på intet tidspunkt i hovedbunden. Den er utrolig nem at bruge og dufter meget neutralt. 

Vi har fundet en fan 🙂 Og jeg er også fan, fordi jeg ved hvor meget lettere det nu er, at have mørkt hår, selvom man oprindelig er lyshåret 🙂

Et andet produkt jeg også er fan af, er den nye tørshampoo også fra Björn Axén, deres Dry Shampoo Soft Touch. (Se den oppe på det øverste billede). Den er simpelthen så god og behagelig at have i håret. Den giver en let struktur uden at håret bliver klæbrigt eller stift. Den efterlader ingen synlige rester i mørkt hår og har en antistatisk effekt. Dernæst indeholder den vitamin B5, som blødgør og genfugter. Den er virkelig god til at absorbere overflødigt fedt, hvilket får håret til at se renere ud. I like! ??

Björn Axéns tidligere tørshampoo, den sorte – hvis I kender den, den syntes jeg knapt så godt om, som tørshampoo, men som volumen booster er den perfekt. Men den giver bare for meget struktur i håret efter min mening, når det “bare” er en tørshampoo. Så jeg blev så glad da den nye Dry Shampoo Soft Touch viste sig at være helt perfekt, især fordi Björn Axén er et af mine foretrukne mærker, når det kommer til hårpleje 🙂

Produkterne fås lige her: 

Björn Axén Root Concealer Medium Brown

Björn Axén Root Concealer Intense Black

Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HUSKER DU TID TIL DIG SELV?