LIKE A SEXY DESSERT...

MIN YNGLINGS HÅRBØRSTE

Her er hårbørsten som alle piger med langt hår burde eje – den har uden tvivl revolutioneret min verden.

Jeg stiftede bekendskab til HH Simonsens for omkring 2 år siden, og indtil da havde jeg altid hadet at skulle redde mit hår efter at have været i bad. Mit hår har tildens til at filtre temmelig meget, og derfor kunne jeg bruge lang tid på at børste og børste, og det gjorde p#¤%sse ondt!! Men så var jeg til et event, hvor vi alle fik sådan en børste her og wow hvor den ændrede det hele. Lige pludselig gjorde det ikke ondt at børste håret, og pludselig tog det heller ikke særlig lang tid. Jeg elsker min HH Simonsen Wet Brush. 

Wet Brush’en kommer nu i flotte sommerfarver, og jeg er vild med min nye ombre-bownty-agtige version af den. Den passer lige til pool, sommer og filtret sommerhår!

Det som gør disse børste unikke, er den patenteret teknologi, der sikrer en nem og smertefri hårbørstning. Gummipiggene er super fleksible og glider let igennem håret uden at sidde fast. Dette mindsker også slid på håret, da den ikke trækker i håret på samme måde som en almindelig hårbørste.

De limited summer-editions er i butikkerne fra nu af og frem til august måned, så længe lager haves og koster 149,- kr.

Se lige hvor fint og glat håret bliver helt ubesværet ved brug af denne børste. Især forældre med børn med langt hår burde købe denne, så er det slut med uvenskab om hårbørstning.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LIKE A SEXY DESSERT...