50 ÅR MED VORES ALLESAMMENS STRIBER

TIL EVENT MED BJÖRN AXÉN

Lige i øjeblikket har jeg ret travlt med eksamen på mit studie. Til jer der ikke ved det, så læser jeg HD på CBS ved siden af mit fuldtidsarbejde, så i perioder har jeg ret meget at se til. Det er ikke altid jeg syntes der er timer nok i døgnet til at nå det hele, og slet ikke i eksamensperioderne! Det er jo ikke ligesom et almindeligt studie, hvor man “kun” har fokus på dette, nej jeg skal også lige nå det hele på arbejdet også. Derfor valgte jeg at bruge en uge af min ferie på at kunne fokusere på min 7-døgnseksamen, som jeg skal aflevere imorgen kl. 12 senest. Pyha..

Men men, det gav jo lige lidt frirum til at suse forbi de skønne mennesker hos Mildh Press, hvor de havde inviteret til event med Björn Axen. Det var Johan Hellström, CEO for Björn Axén, som præsenterede deres nye serie Organic. Det er anden gang jeg er til event med Johan, og det blev han ikke mindre fantastisk af. Hvis bare der var lidt flere af hans slags – med den passion han har for sit brand, omverdenen og hele hans mindset. Jeg ville gerne være hans PA, og bare hænge ud med ham hver dag 😉

Som nævnt fik vi præsenteret og forklaret alt om deres nye serie Organic. Den er allerede i butikkerne, så nogen af jer kender den måske. Serien består af 5 pleje- og stylingsprodukter, der indeholder min. 95% naturlige ingredienser og min. 10 % økologiske ingredienser. Disse er bl.a. Aloe Vera, nordiske sukkerroer og rapsolie. Der er også en del olier i fra bl.a. sheatræet, jojoba, solsikke og havtorn. Hele serien har en fantastisk duft af bergamotolie, som en en naturlig æterisk olie.

Hele serien er vegansk, dog indeholder Styling Cream en lille smule bivoks – så hvis man helt vil undgå det, så skal man hoppe uden om denne. 🙂 Størstedelen af emballagen er lavet i genbrugsplast, hvilket jeg virkelig er vild med. Vi har alt for meget plast der flyder rundt i vores verdenshave, så det ville være rart hvis flere var så miljøbevidste og tog ansvar som Björn Axén gør det.

De 5 produkter er:
Shampoo & balsam, som er fugtgivende og indeholder mindst 95% naturlige ingredienser og 84% økologiske ingredienser. Disse kan bruges til alle hårtyper, og balsamen kan bruges helt ned i hovedbunden uden at fedte håret. Derved føles håret sundere og shampooen modvirker også statisk hår. De koster hhv. 240,- kr. og 250,- kr.

Salt Water Spray, som giver et lækkert strandlook. Spray det i hårrødderne og føntør, så får du lækker fylde, som samtidig plejer dit hår. Win/win. 🙂 Her er der mindst 99% naturlige ingredienser (salt vand) og 10% økologiske. Alle hårtyper kan også bruge denne og den koster 220,- kr.

Styling Cream, denne er jeg selv ret vild efter at prøve. Jeg har aldrig selv været den store forbruger af denne slags hårprodukter, men Johan fik forklaret mig grundigt hvordan den skal anvendes bedst muligt i mit hår. Og det er ved at fordele det i hårrødderne og føntørre, lidt ligesom Salt Water Spray. Den kan også bruges til at definere krøllet hår, fjerne krus og give tekstur. Denne indeholder 100% naturlige ingredienser og 10 % økologiske. Alle hårtyper kan anvende denne og den koster 220,- kr.

Hair Oil, som er en hårolie, som mange efterhånden bruger hver dag. Denne er meget drøj i brug og 1 til 2 dråber er nok til at give håret glans og pleje. Den indeholder 100% naturlige ingredienser og 10 % økologiske. De plejende olier denne indeholder er bl.a. shea, jojoba, solsikke, rasp, havtorn, camelina og bergamot. Alle disse er med til at give fugt og glans til tørre, beskadiget længder og spidser. Jeg er vild med denne! Den koster 290,- kr.

Dette er helt sikkert en serie for dig, som går op i miljøet men ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg glæder mig helt vildt meget til at prøve produkterne i mit eget hår.

Alle produkterne forhandles bl.a. i Matas.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

50 ÅR MED VORES ALLESAMMENS STRIBER