100 BON

I LOVE MY PLANET

Yves Rocher er simpelthen kommet med den smarteste shower gel jeg har set. Shower gelen er så koncentreret, at man blot behøver et lille klik/tryk, hver gang man er i brusebad. En flaske på 100 ml er nok til 40 brusebade, altså lige så mange, som en almindelig flaske shower gel på 400 ml.

Jeg tænkte så, kan det virkelig passe? Jeg er nemlig typen der plejer at bruge en hel håndfuld af min shower gel, når jeg er i bad. Men min kæreste og jeg valgte selvfølgelig at teste det af –  og vi kan konkludere at det passer. Vi trykkede en gang på den hver og der var rigeligt til at vaske hele kroppen uden at man skulle “stjæle” fra andre steder på kroppen.
Konsistensen er meget koncentreret og den ændrer sig når man bruger den på kroppen. Shower gelen er meget let og glat, hvilket gør den nem at fordele og der bliver ved med at være produkt at bruge af – det skal virkelig opleves. Når man bruger shower gelen på den våde hud, så bliver den til en blød, let og lækker skum.

Duftene er fantastiske! 
Shower gelen kommer i 3 forskellige varianter, og de dufter alle 3 helt fantastisk. Den grønne dufter af oliven, og da jeg så den tænkte jeg “det var da lidt mærkeligt”, men da jeg så stak næsen ned for at dufte blev jeg glædeligt overrasket. Den dufter behageligt, lidt blomsteragtigt og så er den meget frisk. Den indeholder udover oliven også den essentielle olie fra pomerans.

Den mørke, lidt mere orange dufter skønt af vanilje – min kæreste er især vild med denne. Den har en blød og lækker duft og den kan faktisk duftes ret længe på huden bagefter, så man føler sig virkelig ren.

Den gule shower gel, som er min personlige favorit, den dufter helt fantastisk af mango og udvalgte koriander. Jeg er en sucker for mango, så klappede i hænderne da den kom ind af døren. Den er super frisk og sød i duften – lidt eksotisk også. Så jeg står og drømmer mig til bounty strande og solskin når jeg er i bad pt. 😉

Et par andre fantastiske egenskaber ved disse shower gels er bl.a. at de indeholder 97% ingredienser af naturlig oprindelse, de er pH-neutrale, uden konserveringsmidler, flasken kan genvindes, den er lavet med 50% mindre plast og i en “let” nedbrydelig formel. 

Hver shower gel koster 49,- kr. og er super nemme at have stående derhjemme eller med i sports-/rejsetasken 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

100 BON