CANDY CRUSH

JEG ER BLEVET AFHÆNGIG AF…

IMG_3736
… Læbestifter med monogram! De er da så smukke 🙂

Siden nytår, har mit fortsæt været at jeg skulle gå mere med læbestift. Om muligt, så skulle der lidt farve på mine læber hver dag – og det har jeg ikke helt holdt, men næsten! 🙂 Det seneste stykke tid har min afhængighed bestået af læbestift toppet med en lipgloss, både for at give shine (som får mine læber til at syne større) og for at fugte dem.

Jeg er altid typen der skal have en læbepomade med i tasken uanset hvor jeg skal hen, og mine læber er så vant til at blive balsameret, at de bliver super tørre hvis de ikke får noget 🙁 Øv, men sådan er det jo. Det er jo ret selvforskyldt..

IMG_3792

Da den søde postmand så kom med disse lækkerier, så passede det jo som fod i hose! Jeg sender en tak til de søde piger inde hos Mildh Beauty Press. 🙂

Produkterne er fra det franske mærke Yves Rocher, og jeg har testet noget af deres hudpleje tidligere, som jeg flittigt bruger. Det er super lækre produkter til enormt fair priser.

Deres nye lip gloss, Rouge Vertige Liquid Balm, kommer i 14 smukke farver – og så dufter de skønt af kirsebær, som de desuden også indeholder. Altså kirsebærolie, som giver både næring og smuk glans. De fugter mine læber, og så klistrer de ikke. Jeg ved simpelthen ikke noget værre end hvis lip gloss klistrer på læberne. Så det er et stort plus i min bog.

IMG_3793

Deres nye læbestift Rouge Vertige Lipstick, kommer i svimlende 54 nuancer! Det må siges at være en lipstick-heaven og endnu bedre er, at de er i 3 forskellige finish – Shine, Satin og Pearly. De 2 jeg har testet er i Shine og Satin.
Læbestifterne indeholder ligesom lip glosserne også kirsebærolie, som giver næring til læberne og sørger for at det er en behagelig fornemmelse at have dem på. Jeg er super vild med dem. Den nude har jeg brugt stort set hver dag, den har ikke så gennemtrængende en farve, men den giver alligevel lidt og med lip glossen ovenpå, så er jeg klar til at indtage verden 🙂

Jeg kan varmt anbefale disse, og hvis du ligesom jeg, har tildens til tørre læber, så kan jeg varmt anbefale at toppe din læbestift af med en lip gloss. Det gør kun godt for både læberne og farven.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CANDY CRUSH