JEG TESTER MARILOU BIO'S CREMER

BÆREDYGTIGE MAKEUP PENSLER & BØRSTER

Jubii.. Nye pensler og børster kan man aldrig få for mange af og jeg har været så heldig at modtage et udvalg af de nye Yves Rocher pensler og børster. De er simpelthen så bløde og lækre – rigtig god kvalitet. Hårene er 100 % syntetiske. som sikre en større komfort og en længere holdbarhed. Skaftet af træ er fremstillet af birk fra bæredygtige skove og emballagen de kommer i kan genvindes. Der er med andre ord virkelig tænk over kvalitet og miljø – hvilket jeg syntes er fantastisk. Jeg har stor respekt for virksomhed som tager miljøet og naturen alvorligt. Så det er en stor high five til Yves Rocher. 😉

Hele kollektionen består af 10 forskellige børster – alle af samme høje kvalitet. 5 til ansigtet og 5 til øjnene, alle superbløde og helt rigtige til at lægge en perfekt makeup. Priserne ligger fra 89,- til 149,- pr. stk. og det syntes jeg er en fair pris mod den gode kvalitet de kommer i.

Jeg har fået tilsendt disse 4 pensler af de søde mennesker inde hos Mildh Beauty Press 🙂 Og de bliver brugt flittigt! Især 05 Powder Brush og 08 Universel Eyeshadow Brush er blevet fast inventar i min makeuppung. 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG TESTER MARILOU BIO'S CREMER