SHAKE IT!

LÆKRE SOMMER NYHEDER OG EN SKRÆKKELIG OPLEVELSE!

For lidt tid siden fik jeg disse skønne sommer nyheder ind af døren fra de altid søde mennesker hos Mildh Press. Det er Yves Rocher som kommer med en masse limited editions her til SS17 sæsonen – og wauw, hvor er de lækre!

Det eneste på billedet der ikke er limited edition, er bronzer/contour duo pudderen, ellers er alt andet noget du skal have fingrene i denne sommer, hvis du ikke vil gå glip af dem. Jeg kan varmt anbefale deres parfumeret hair mist, den dufter som en drøm – og så syntes jeg at det er skønt, at jeg kan sprøjte parfumen i håret frem for på kroppen. På den måde undgår jeg for meget parfume på huden, og det er jeg meget bevidst om, om sommeren, da jeg desværre let får solallergi hvis jeg har for meget stads på huden.

Eau de Toiletten dufter forresten lige så fantastisk, som hair mist’en. Så den kan I nappe med i samme øje med 😉

Ellers er der smukke lakker og en lækker Lip and Cheek pen, som jeg bruger på læberne. Min er sådan en peach pastel farve, og den passer virkelig godt til sæsonen hvor alt skal være peach eller pastel. Love it! 

Produkterne er meget tilgængelige prismæssigt og ligger fra 59,- til 159,- kr. Så alle kan være med! 🙂 De kommer i et hav af farver og der er også eyeliner og mascara til de interesseret 🙂

Nu til den skrækkelige oplevelse!
Jeg har i dag været til eksamen, jeg læser HD på CBS, og var oppe i samfundsøkonomi – UDEN HJÆLPEMIDLER!! Hvem laver i første omgang den slags tortur eksamen?? Nå, men jeg fik da svaret på alle spørgsmål, men betvivler gevaldigt om nogen af dem er helt korrekte. Ej, det er måske en overdrivelse, men det var virkelig stressende og hæsligt. Dels fordi vi kun havde 4 timer til den og så ikke måtte have noter med. Det er altså svært at huske hele pensum i hovedet. Føj føj føj. Nu kan jeg gå og være nervøs den næste måneds tid inden jeg finder ud af, om jeg er bestået eller ej. Jesus christ!!

Kryds fingre for mig!

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SHAKE IT!