BÆREDYGTIGE MAKEUP PENSLER & BØRSTER

MANICURE MUST HAVE

Denne lille bandit er virkelig et must have til alle der gerne vil have pæne og velplejet negle – uanset om du er mand eller kvinde.

Den lille bandit er Tweezerman’s Dual Sided Pushy. Den kan bruges både til manicure og pedicure. Den er super let at bruge og det bløde gummi giver et godt greb, også når man har negleolie på fingrene.

Den brede, afrundet ende er formet, så det er let at følge neglebåndets form. Den er meget skånsom både mod neglebåndene og neglene. Den skubber let neglebåndet tilbage. Den flade, tynde ende er perfekt til at komme ind i alle hjørner. Kanterne er afrundet for at ikke at ridse neglene.

Tweezerman Dual Sided Pushy er lavet i rustfri stål, i premium kvalitet og det gør den langtidsholdbar og nem at rengøre efter brug. Jeg syntes at denne er meget bedre end de træpinde jeg normal vis bruger til at skubbe neglebåndene tilbage med.

Den koster 189,- kr. og fås hos udvalgte forhandlere landet over.

Sådan her ser det ud, når man har skubbet neglebåndene fint op og lagt min nye smukke neglelak, sunset, fra Nilens Jord SS17 kollektion 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BÆREDYGTIGE MAKEUP PENSLER & BØRSTER