FARVEL SPALTEDE SPIDSER

BLØDE SOMMERFØDDER

Hvor blev det lækre sommervejr vi havde i Kristi Himmelfartsferien lige af? Jeg holdte helt fri i de 4 dage og det er jeg virkelig glad for nu, hvor det bare regner og rusker igen. Øv øv.. Sol på næsen – det gør altså bare mig lidt gladere. ??

Bortset fra det skiftende vejr, så er det omsider blevet sandalvejr og tid til at pakke fødderne ud af strømper og vintersko.  Mine fødder blev klar til fremvisning i mine nye lækre Ilse Jacobsen sandaler med min Ilse Jacobsen Rosemary Shea Butter Foot Cream. Hvis du vil have bløde, lækre og smukke fødder skal du huske at pleje dem både før og hen over sommeren. Og, det behøver ikke tage flere timer hver gang 🙂

Jeg var så heldig at modtage dette sommersæt med posten, og jeg blev virkelig glad, da jeg så at sandalerne var med – dem har jeg hørt meget godt om. De tåler næsten alt, og de tåler vand. Det syntes jeg er rigtig rart når man f.eks. er på ferie eller ved vandet. Dernæst tørrer de hurtigt hvis de bliver våde. Det er endnu et plus, jeg hader når f.eks. remmene over foden er fugtige i en evighed.. ? Så sandalerne bliver helt klart en fast del af min sommer!

Sandalerne koster 200,- kr. og fås bl.a. i Ilse Jacobsens egne butikker eller i Matas (her).

Ilse Jacobsen Rosemary Shea Butter Foot Cream er fra hendes spa-serie og den giver dig mulighed for, at tage spa-oplevelsen med hjem i stuen. Den er en lækker, fed og effektiv fodcreme som har en dejlig duft af eukalyptus. Jeg bruger den 3 gange om ugen – uanset om jeg har filet mine fødder eller ej. Jeg smører et godt lag på hele foden inden jeg får i seng. På den måde får den virkelig lov til at trænge ind og arbejde.

Rosemary Shea Butter Foot Cream indholder Sheasmør, som er udvundet af Sheanødden. Sherasmør er ultra fugtgivende og er kendt for at kunne behandle meget tør og dehydreret hud. Dette har den været brugt til i flere hundrede år.
Dernæst indeholder den også Lanolin, som modvirker ældningstegn og tør og revnet hud. Lanolin er med til at opbygge en barriere på huden, som går ind og beskytter imod det fugttab, som sker når vi udsætter fødderne for forskellige forhold (lukket sko, tør hud mv.).
Fodcremen indeholder også andre aktive ingredienser som Olivenolie, Rosmarin, Mandelolie og Glycerin.

Anvend Rosemary Shea Butter Foot Cream således:
Efter et bad eller fodbad masseres cremen ind i fødderne og får lov til at trænge ind. Vær opmærksom på at cremen er tørret ind inden du går rundt efterfølgende.

Ca. 2 gange om ugen, så brug cremen om natten – især på hæle og trædepudder – sørg for at give fødderne et ekstra tykt lag creme og tag evt. et par bomuldssokker på. Lad det virke hele natten og vupti, så er der bløde og velplejet fødder dagen efter.

Cremen kan også bruges til andre tørre områder på kroppen. F.eks. albuerne.

Fodcremen koster 195,- kr. og jeg kunne ikke finde den på Matas’ hjemmeside, men den fås andre steder hvor Ilses produkter forhandles.

 

Love, T.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FARVEL SPALTEDE SPIDSER