ELEKTRISK RENSEBØRSTE?

DEPEND EASTERN FUSION

IMG_3447Jeg er vild med denne sæson hvor der kommer en masse nye produkter på markedet. Forårs kollektionerne dukker op, og de friske og flotte farver kommer frem på hylderne. What is not to like? 🙂

IMG_3451IMG_3452

Jeg kan godt løfte sløret for, at Depend kommer med de fineste neglelakker i denne sæson! Deres Easteren Fushion kollektion er inspireret af Japans livlige haver med kirsebærtræer, der minder os et rosa paradis. Der kommer både nude pastel farver, som faktisk kommer til at præge sæsonen meget. Man kan allerede finde tøj i butikkerne i disse farver. Der kommer også mere kække kulører, der er perfekt til at blande med hinanden og lave smukke mønstre.

IMG_3450

Jeg er personligt helt vild med denne smukke blå, metalliske farve. Da jeg pakkede den ud måtte den straks på mine negle 🙂 Jeg kan næsten ikke vente til at solen skinner lidt mere, huden har fået lidt glød og mine negle skal prydes med nogen af disse smukke farver. Jeg er helt vild med denne kollektion, da jeg faktisk syntes at jeg kan bruge alle farverne.

Disse mini neglelakker kommer til at koste 24 kr., og kan fås i Bilka.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ELEKTRISK RENSEBØRSTE?