SILVER HAIR ADDICTION

FARVEL SPALTEDE SPIDSER

Ja, du læste rigtigt – farvel til spaltede spidser. Trætte, kedelige hårspidser, som skriger på en saks. Men der går liiige et par uger, inden du får løn, og turen til frisøren må vente lidt endnu. Heldigvis, så har ghd lavet lavet en hårkur som får styr på de spidser og én behandling holder i op til 10 uger!!

ghd avanced split end therapy er en leave-in hårkur, som aktiveres af varmen fra f.eks. et glattejern. Hårkuren plejer, forebygger slitage og lukker spaltede spidser. Resultatet er et mere sundt hår; mere glat, blødt og skinnende hår.
Jeg prøvede denne hårkur for første gang for et lille års tid siden, da jeg var til frisøren. Dér ville jeg bestemt ikke have klippet mit hår, selvom mine spidser skreg på at blive fornyet. Derfor foreslog den stakkels frisør denne ghd avanced split end therapyMed lidt skepsis tænkte jeg – jaja, hvad kan det skade. Men WOW en forskel jeg kunne se. Mine spidser så sunde og friske ud på ingen tid – og nu har jeg den altså herhjemme også. Så god er den ??

Jeg bruger den i håndklædetørt hår, og så føntørrer jeg håret og glatter det efterfølgende. På den måde bliver teknologien bag ghd avanced split end therapy aktiveret og det er her magien sker og spidserne bliver samlet og lukket. Altså, man skal bruge et glattejern til at aktivere hele processen. Det er ikke nok blot at give håret kuren og lade det lufttørre. Så sker der ikke noget..

Jeg bruger mit ghd eclipse glattejern, som er det bedste jeg har prøvet. Det er skånsomt mod håret, varmer op på ingen tid og ja, det er bare fantastisk. Det er prisen også, men jeg vil sige at det virkelig er pengene værd. Det holder i en evighed og kan glatte al slags hår, selv mit lille gudbarn, som har små afro-krøller gør det glat på ingen tid.

Og til de lidt mere nørdet facts..
ghd avanced split end therapy 
indeholder rødalger, som har beskyttende og reparerende egenskaber, der forebygger slitage og lukker de spaltede spidser. Den indeholder også et kompleks af aminosyrer og antioxidanter, blandt andet fra den brasilianske Camu Camu frugt, Annatto frø og Acai bær. Disse bær har et højt indhold af omega 3 fedtsyrer, der er afgørende for et sundt hår, vitaminer B1, B2 & B3, som er kendt for at styrke håret og fremme hårvækst, og sidst men ikke mindst vitamin E, som kan forebygge, at håret knækker.

Hårkuren koster 249,- for 100 ml. og fås ved frisører og i bl.a. Stylebox (HER)
Glattejernet koster fra 1599,- afhængig af hvor man vil købe det, I kan finde forskellige steder her. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SILVER HAIR ADDICTION