I'M BACK - WITH MY PERFECT MATCH

JEG TESTER MARILOU BIO’S CREMER

Jeg har været så heldig at få lov til at teste cremer fra et, for mig, nyt mærke. Det er et fransk hudpleje mærke, som er økologisk certificeret. Derudover indeholder de ikke parabener, mineralolier, syntetiske dufte og farvestoffer. Og, så er de selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Jeg har testet deres cremer og øjengelé siden jeg kom hjem fra ferie. Og jeg er meget positivt overrasket. Produkterne er meget budgetvenlige og ligger i et prisleje på omkring 100,- kr. +/-. Det kan alle vist være med på 🙂 Derfor er jeg super glad for at kunne anmelde disse positivt. Jeg syntes også, at de skal have ros for deres super fine emballage. Det er virkelig et sødt og feminint design.

Den første creme her er deres dagcreme, som er en frisk og blød økologisk dagcreme, der fugter og beroliger. Den er nem at fordele, trænger nemt ind i huden og efterlader ikke et fedtet lag – heller ikke i løbet af dagen.  Den indeholder bl.a. Aloe Vera, Shea-smør og Jojoba-olie. Jeg anvender den om morgenen på en ren og tør hud. Sådan fungerer den bedst for mig.

Det næste produkt jeg har testet er deres øjengel, som kommer i en smart roll-on tube. Jeg er vild med at påføre øjenprodukter på denne måde. Dels fordi at det er nemt og dels fordi at jeg ligesom kan masserer produktet ind med kuglen, som også køler og modvirker “puffet” øjne, hvilket jeg tit har kl. kvart i kvalme om morgenen når jeg står op..
Denne økologiske blødgørende gel har en lækker og frisk konsistens, som ikke klistrer. Den er rig på økologiske aktive ingredienser, som giver en opstrammende effekt og mindsker, som nævnt, hævede øjne. Den indeholder bl.a. også Aloe Vera, shea-smør og jojoba-olie.
Jeg anvender den morgen og aften på en ren og tør hud, inden creme. Jeg ruller den mængde produkt på, som jeg syntes er passende og så dupper jeg det efterfølgende ind med fingrene.

Den sidste creme jeg har haft med i testen er deres natcreme, som er en mere fed creme. Den er tykkere i konsistensen og mere drøj i brug. Den efterlader huden babyblød og velfugtet, man kan virkelig mærke det om morgenen når man vågner. Jeg mærker altid omkring min næse, da det er dér jeg har mest tildens til at blive tør.
Den økologiske natcreme er rig på plejende økologiske ingredienser, som beroliger og reparerer huden i løbet af natten. Den indeholder ligesom de to andre produkter også Aloe Vera, Shea-smør, Jojoba-olie og avocado-olie.
Jeg anvender den om aftenen på en ren og tør hud.

Du kan læse mere om hvilke produkter Marilou Bio’s produkter her. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I'M BACK - WITH MY PERFECT MATCH