THE PERFECT MATCH

SÅDAN FJERNER JEG MIN ØJENMAKEUP

IMG_3658

Kender I det med at man har ultra sarte øjne, og al øjenmakeupfjerner man forsøger sig med svier, eller giver helt røde øjne? Så er det her kittet i skal løbe ned i Matas og købe!! 🙂

Jeg har efterhånden brugt denne kombination i et par år, og jeg har ikke tænkt mig at skifte den ud foreløbig. Og selvom Striberne måske ikke er super blogger-sexet, så syntes jeg, at de fortjener lidt mere opmærksomhed – vi elsker dem jo alle i en eller anden form 🙂

IMG_3659IMG_3660

Nå, men tilbage til produkterne. Jeg bruger ikke vandfast mascara, men jeg syntes at denne makeupfjerner er den bedste! Den fjerner al slags makeup med det samme. Jeg skal ikke stå og gnide og blødgøre først, det er bare swipe og væk er det 🙂

Jeg syntes kombinationen af renseservietterne og makeupfjerneren gør det endnu nemmere at fjerne makeup, fremfor at bruge en vatrondel. Der syntes jeg nemlig, at jeg skal gnide for meget og det er min hud og øjenvipper ikke så glade for. Derfor dette match 🙂

Endnu en positiv ting er, at de er uden parfume. Det er virkelig noget jeg sætter stor pris på, når det er noget som skal i kontakt med mine øjne. 🙂 Hvis der er den mindste snert af parfume, så svier mine øjne og løber i vand.

Hvis du ikke har tid til at løbe ned i Matas, så kan du også finde produkterne lige her:
Matas Vandfast Øjenmakeupfjerner

Matas Renseservietter

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

THE PERFECT MATCH