GIRLS NIGHT OUT MAKEUP!

SISLEY PARIS

DSC00796

Black friday købte jeg denne super lækre maske fra Sisley Paris. Jeg har efterhånden set rigtig mange udenlandske youtubere tale om den og give den rigtig gode anmeldelser, så jeg tænkte at nu var det på tide at prøve den.

Det er deres Black Rose Cream Mask, som indeholder ekstrakt af sort rose, der virker opstrammende og udglattende. Den modvirker også anti-aging og indeholder et højt indhold af sporstoffer, vitaminer og planteekstrakter, der virker opstrammende og genopretter hudens smukke glød. Den har en lækker duft af rose og en blød og cremet konsistens.

Måden jeg bruger den på, er at efter jeg har renset mit ansigt om aftenen, så bruger jeg den som en natmaske. Jeg lægger et tyndt lag over hele ansigtet, og lader det virke hele natten. Om morgenen vågner jeg så op med den blødeste hud. Den ser så sund og velplejet ud. Jeg elsker den virkning, som denne har.  I øvrigt suger den godt ind i huden og er overhovedet ikke klistret, som nogen masker kan være.
Man kan også sagt bruge den som en almindelig maske, her skal den blot have lov til at sidde på huden i 10-15 min.

Efter grundig vejledning af Sisleys dygtige personale, fik jeg også nogle prøver med hjem på produkter som de også ville anbefale til min hud.
Disse er følgende:

 • Sisley Paris Black Rose Precious Face Oil 
  En ansigtsolie i samme serie som min maske, som efterlader huden silkeblød og er super anti-aging også. Jeg går meget op i at forebygge og pleje min hud.
 • Sisley Paris Hydra-Global
  En creme, som igen har en modvirkning på anti-age, og som øger hudens elasticitet. Den skal bruges både på halsen og i ansigtet. Denne har en meget kompleks beskrivelse, som jeg vil skåne jer for. 🙂
 • Sisley Hydra-Flash Formule Intensive
  En maske, som givet et ordenligt fugtboost og styrker fugtbindingen i det øverste hudlag. Både nu og her, men også på længere sigt. Ansigtets konturer bliver synligt finere, og hudens elasticitet forbedres. Lad den sidde og virke i minimum 10 min.
 • Sisley Double Tenseur Instant & Long-Term
  En gelé, som du bruger ovenpå din almindelige hudpleje. Den er ultra fugtgivende, og du kan også bruge den som “touch up” i løbet af dagen, hvis huden er blevet lidt tør og trist.

Sisley Paris er et af de dyrere hudplejemærker, og derfor vil jeg anbefale at udvælge 1 eller 2 produkter som du kan kombinere din almindelige hudpleje med. Brug produkterne de dage du ønsker at give dig selv lidt ekstra forkælelse, eller ønsk dig et gavekort til dem, så du kan få et tilskud –  og så er produkterne lige pludselig ikke så dyre alligevel 🙂

Du får hudpleje produkter som virker, og du kan virkelig mærke forskel på disse produkter og på budgethudpleje. Dernæst rækker de dyre hudpleje produkter ofte længere, da de er drøje i brug. Så man skal ikke være så tilbageholdende med at pleje sin hud med gyldne produkter 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GIRLS NIGHT OUT MAKEUP!