MATAS PAKKEKALENDER

DOBBELT POINT PÅ MY MOMENTS BY MATAS

img_2496

Jeg opdagede lige en fantastisk nyhed, nemlig at du frem til d. 6. november kan få dobbelt point hos Club Matas når du køber et (eller mange 🙂 ) My Moments produkter. Så hvis du har gået og overvejet om du skulle prøve et af de 13 nye luksus produkter, så er dette måske dét, som får skubbet dig ned i den lokale Matas og handle.

Hvis du ikke allerede ved hvad My Moments er, så kan du læse mit tidligere indlæg om produkterne lige her.

Jeg var selv i Matas i weekenden, og kunne se alle produkterne med egne øjne – og hvor er de bare super flotte. De pynter altså på alle kvinders badeværelse!  Jeg syntes også de er rigtig gode som en fin værtindegave, i stedet for en buket blomster 🙂

Dernæst har jeg testet produkterne lidt mere siden sidst og bliver faktisk bare mere og mere vild med dem! Min absolutte ynglingsserie er den blå, Refreshing. Den har bare sådan en dejlig frisk duft og så er alle 4 produkter ualmindelige lækre i konsistens og ingredienser. Det er ren win/win! 😉

Du kan finde hele My Moments sortimentet her.

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MATAS PAKKEKALENDER