SKIFERIE OG HUDPLEJE

HUDPLEJE – HVILKEN RÆKKEFØLGE?

IMG_0001

Har du lidt svært ved at finde ud af, hvordan du skal bruge din hudpleje optimalt? Så læs endelig videre, for det kan nemlig være liiidt af jungle at finde rundt. Det er særligt svært at gennemskue i hvilken rækkefølge de forskellige produkter skal bruges. Men hvis du tænker, at rækkefølgen er ligegyldig, så længe du faktisk får brugt dine plejeprodukter, er det desværre forkert.

Rækkefølgen har nemlig stor betydning for, hvor meget du får ud af din hudpleje, og det er spild af dyre produkter, hvis ikke de bliver påført rigtigt.

IMG_0002Trin 1 er ansigtsmist – jeg bruger selv denne fra Unani, som jeg fik i en Goodiebox. Den dufter fantastisk og giver min hud et boost. Ved at bruge en ansigtsmist vil dine næste produkter få nemmere ved at trænge ind og gøre gavn for din hud.

IMG_0003Trin 2 er serum – jeg bruger dagligt min fra La Mer, som virkelig giver et ordenligt fugtboost. Og det har min hud virkelig brug for her i vintermånederne. Grunden til at serummen kommer som trin 2, er fordi den ofte er tyndere i konsistensen end dine olier og cremer. Dine olier vil nemlig godt kunne trænge igennem dit serum, men det omvendte gør sig ikke gældende, og er dermed spild af produkt.

Bonusinfo: Bruger du serum med frugtsyre i, så læg den først, da det har en eksfolierende effekt, som vil gøre din hud mere modtagelig over for næste lag serum eller creme.

En god regel er altid at huske at give huden nok tid til at optage dit første plejeprodukt, inden du smører næste lag på. Vent derfor i mindst fem minutter, og gerne endnu længere tid, inden næste lag serum, creme eller olie påføres.

IMG_0004Trin 3 er creme – jeg bruger denne fra Yves Rocher, som jeg faktisk syntes er rigtig god til vinterhuden og så koster den nærmest ingenting. Yay! 🙂 En fugtighedscreme er oftest spækket med ingredienser, der er givende for hele ansigtshuden, og som er med til forstærke serummens virkning.

IMG_0005Trin 4 er ansigtsolie – jeg bruger selv denne fra Isângs, som jeg også har modtaget i en Goodiebox, den er lækker og trænger godt ind i huden. Efter serum og creme, kan det nemlig være en god idé at afslutte med nogle få dråber olie, især her om vinteren, hvor huden bliver ekstra tør. Spray gerne ansigtet med en ansigtsmist inden du påfører olien, så absorberes den bedre.

Bonusinfo 2: Olieholdige produkter skal desuden altid bruges til sidst, fordi de nemmere kan trænge igennem dine lettere og vandbaserede produkter.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SKIFERIE OG HUDPLEJE