VI SKAL SNART PÅ FERIE!!

THE PERFECT MATCH

IMG_3649IMG_3650

Tænker du, at du gerne vil have lange og fyldige vipper – både med og uden mascara, så er det svært at komme udenom M2 BEAUTÉ. Og det kan du heller ikke komme i dette indlæg 😉

Jeg har tidligere skrevet om, hvordan jeg med succes har fået lange bambi-øjenvipper med med Eyelash Serum fra M2, og derfor var jeg vild for at prøve deres mascara som de kom ud med sidste år.
Mine forventninger til mascaraen var ret høj, dels fordi jeg ved at M2 BEAUTÉ laver nogle produkter af høj kvalitet og dels fordi at jeg har læst en masse positive anmeldelser på diverse blogs og medier.

Kan den så leve op til de forventninger?
Ja, det syntes jeg faktisk. 🙂 Jeg syntes, at det er en rigtig god mascara. Min ynglings børste er den, som I kan se på billedet, deres volumen børste. Den giver mig lange, separeret vipper samtidig med at der kommer masser af volumen. Den klumper en lille bitte smule, så der skal arbejdes lidt for de perfekte vipper, men det kan sagtens lade sig gøre. Jeg er helt vild med at farven er kulsort. Det er virkelig et kæmpe plus i min bog, og den smitter ikke af over eller under øjnene.

Dernæst er jeg vil med 3-i-1 konceptet, hvor man kan opnå forskellige looks med én mascara. Jeg savner dog et eller andet jeg kan lægge de “brugte” børster i, så de ikke skal rengøres efter hver gang. Der syntes jeg der går lidt for meget produkt tabt, desværre. Og det er jo en ret dyr mascara, som man ikke har lyst til at skylle ud i håndvasken. 🙂

Jeg har modtaget mascaraen til test fra de søde Amaze-piger, tusind tak for det 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VI SKAL SNART PÅ FERIE!!