HUDPLEJE - HVILKEN RÆKKEFØLGE?

ADVANCED NIGHT REPAIR

IMG_3627IMG_3628

Forever young .. Det er det jeg kommer til at tænke på, når jeg skal beskrive disse to fantastiske anti-age produkter fra Estée Lauder. Jeg er vild med den effekt den har på huden, og det var selvfølgelig en must-have gave til min mor, som ligesom jeg, elsker hudpleje og værdsætter den effekt gode produkter har på huden.

Advanced Night Repair Serum er den vel-(aner)-kendte serum som er kendt for at indholde ChronoluxCB? teknologi, som sørger for en aktivt udrensende proces, der renser cellerne for affaldstoffer i løbet af natten. Derved arbejder cellerne effektivt og huden genopbygges og styrkes. Jeg købte en til min mor i julegave, og blev selv helt forelsket i den. Den efterlader huden blødere, super gennemfugtet og synes mere klar og jævn. Den forebygger skader fra alle negative miljøpåvirkninger så som ozon, forurening og UV stråler. Jeg vil anbefale at bruge den hver aften inden man går i seng.

Advanced Night Repair Ampoules er små ampuller (se billedet) med et ekstra kraftfuldt koncentrat i, som beroliger og reparerer stresset hud, og hjælper til med at styrke hudens forsvar mod fremtidig stress. Koncentratet indeholder ChronoluxAI teknologi der hjælper til med at reducere tydelige irritationer og styrker hudens naturlige genopbygning. Med andre ord, så bliver huden beroliget og lindret og det gør at huden ser mere sund og livlig ud.
Estée Lauder anbefaler at man bruger denne over Advanced Night Repair Serum, og efter 2 uger vil man virkelig kunne se og mærke en forskel – både på min hud (27-årig) og på en ældre hud, som min mors (51-årig).

Alt i alt er disse to vidunder-produkter, som helt sikkert gør noget fantastisk for din hud, pengene værd. Du vil med det samme kunne mærke og se en forskel, og jeg syntes at man skal huske at forkæle sin hud. Det er meget nemmere at forebygge rynker, fine linjer mv., end det er at fjerne dem når de er kommet.

De fås lige her:
Estée Lauder Advanced Night Repair 

Estée Lauder Advanced Night Repair Ampoules

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HUDPLEJE - HVILKEN RÆKKEFØLGE?