SMUKKE ØJENSKYGGER FRA RIMMEL LONDON

DEPEND BROW PENCILS

IMG_3141

Jeg er VILD med disse to brynprodukter, som jeg har testet fra Depend Cosmetics. Jeg var så heldig, at modtage nogle produkter til test lige før jul, og så har der jo været rig mulighed til at få dem prøvet af til alle julens look! 🙂

Som I efterhånden nok ved, så er jeg ret glad for alt hvad der har med brynprodukter at gøre og jeg har efterhånden prøvet en masse forskellige. Derfor er jeg også blevet meget bevidst omkring hvilke jeg foretrækker og hvilke jeg bestemt ikke gør.

Jeg har disse krav til produkterne:
1. Det skal være nemt at lægge
2. Det skal være holdbart
3. Det skal kunne sidde fast på både hud og hår

Du tænker nok, hmm.. ikke høje krav, men jeg kan fortælle at det bestemt ikke er alle der kan leve op til disse krav! Desværre – og det er også selvom det er produkter i den lidt dyrere ende..

MEN disse to banditter, de gør det faktisk rigtig, rigtig godt! Jeg har brugt dem hver dag siden juleaften, og de har ikke skuffet mig. De sidder pænt, de holder og de er nemme at tegne brynet op med. De har en meget naturlig farve, jeg bruger farven Soft Brown. Jeg redder altid hårene ud før og efter jeg har lagt farven på. Det gør jeg med den øjenbryns-spoolie som jeg også fik med fra Depend. 

IMG_3143IMG_3142

Jeg bruger den lille øjenbrynspen Slim & Thin til at tegne kanten rundt om mine bryn op med, det er den super god til. Den er perfekt til præcisionsarbejde, den tynde spids gør pennen perfekt til, at tegne øjenbrynshårene op med også. Det gør jeg i området tættest på næsen. Bagefter, så redder jeg, som nævnt igennem, for at få et jævnt resultat.

Jeg bruger den trekantet øjenbrynspen Triangular til at tegne de større områder op med. Det er rigtig nemt, fordi dens trekantform gør det super let at følge brynet og så kan man også sagtens lave præcisionsarbejde med spidsen af pennen også.

En kombination af disse to, og så har du perfekt bryn i løbet af at øjeblik. What’s not to like? 😉
Det er også super praktisk at de er vandfaste, især hvis man cykler, træner eller er aktiv på andre måder. Jeg har endda sovet med mine bryn på og det holdt de rigtig fint til – det var jeg ret imponeret over. Normalt kan jeg godt risikere at vågne op med to halve bryn 😉

Det færdige resultat kan f.eks. se sådan her ud 🙂
IMG_31051

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SMUKKE ØJENSKYGGER FRA RIMMEL LONDON