SAIL AWAY WITH DFDS

DEPEND GAME, SET, MATCH!

IMG_3439IMG_3444IMG_3443Jeg bliver ret glad inden i når alle forårs farverne kommer frem, det gør de mørke dage lidt lysere og så kommer følelsen af forår lidt tættere på! Hvilket jeg, som mange andre, ser rigtig meget frem til!

Depend er lige kommet ud i butikkerne med deres super flotte forårskollektion Game, Set, Match! De har virkelig formået at finde sæsonens flotteste farver, og der er noget til enhver smag. Både de mere nude, pink, gul, metalliske mv.. Super flotte farver!

IMG_3441IMG_3442

Jeg er vild med Depends O2 neglelakker, de er lavet med henblik på at være lidt bedre for dine negle. O2 har nemlig har en patenteret formel, som gør, at der bedre kan trænge ilt igennem til neglen, faktisk kommer der 30 % mere ilt igennem end en almindelig neglelak. Depend O2 neglelak indeholder ikke toluen, formaldehyd og DBP.

Neglelakkerne kan bl.a. fås i Matas fra uge 5. 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SAIL AWAY WITH DFDS