DERFOR VIRKER DINE CREMER BEDST OM NATTEN...

SMUKKE ØJENSKYGGER FRA RIMMEL LONDON

IMG_3126IMG_3119

Jeg er helt vild med Rimmel Londons nye øjenskygge paletter fra deres Magnif’Eyes serie. Jeg har nævnt dem herinde på bloggen før, men jeg brugte dem super meget her i julen – både til juleaften og de efterfølgende julefrokoster. Der er flere fordele ved deres paletter frem for andre. Dels er prisen selvfølgelig super budgetvenlig, man får 8 forskellige øjenskygger (både matte og med shimmer) for kun 99,95 kr., og hele julen har Rimmel haft 3 for 2 på alle deres produkter, så der kunne man virkelig gøre et godt køb. Dernæst syntes jeg faktisk også at kvaliteten af dem er ret gode, når man tager prisen i betragtning – selvfølgelig er der nogen af skyggerne hvor man kunne ønske sig lidt mere pigment, men sådan syntes jeg altid at der er med budgetmærkerne. 🙂

IMG_3120

De har 3 forskellige paletter med et blandet udvalg af farver. Der er faktisk noget til enhver smag – og jeg syntes ikke, at man går galt i byen med nogen af paletterne. Farveudvalget kunne faktisk godt minde mig lidt om Urban Decays Naked paletter. Især deres Naked 2, 3 og smokey paletten kunne godt minde om. Dog er kvaliteten på Urban Decays paletter meget bedre, men de koster så også 3 gange så meget 🙂

IMG_3125

Deres første palette 001 Keep Calm and Wear Gold har som navnet indikere nogle varme og guldfarvet nuancer. Den er helt perfekt til dem som gerne vil have en guld-glimmer look til nytår f.eks., og så kan du også sagtens bruge nogen af farverne til hverdag, uden at det bliver for festligt. Især fordi de har husket de matte øjenskygger! Jeg har set på Rimmel Londons Instagram, at de har vist hvordan man kan lave nogle flotte looks med netop denne palette 🙂 Check dem ud her.

IMG_3124

Deres anden palette 002 London Nudes Calling er, som navnet også siger, mere nude i farverne. Denne palette er faktisk min ynglings. Jeg kan godt lide de sarte rosa-undertoner som er i de fleste af øjenskyggerne. Jeg brugte denne palette til mit look 2. juledag, da jeg skulle til julefrokost. Jeg ønskede et mildere og mere feminint look end jeg havde juleaften, og der var super nemt at opnår. Især farve nr. 3 fra venstre er jeg helt tosset med – den er så smuk.

IMG_3121

Den sidste palette fra deres kollektion er 003 Grunge Glamoursom er mere over i smokey eye området. Det er nogle koldere og mørkere farver, som passer helt perfekt til netop at lave et smokey eye look. Jeg er især vil med farve 2 og 3 fra højre. De er så smukke, og man kan sagtens bruge begge to sammen, det giver en super fed effekt!

IMG_3127IMG_3106IMG_3103

Dette blev mit look til 2. juledags julefrokost hos nogle venner af familien. Jeg er selv meget vild med det bløde og søde udtryk det fik. 🙂

 

Jeg håber iøvrigt at I alle sammen har haft en fantastisk jul og fået en masse dejlige gaver som I har ønsket jer. 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DERFOR VIRKER DINE CREMER BEDST OM NATTEN...