MY BIRTHDAY!

DEPEND GLITTER NEGLELAK

IMG_3013IMG_3012

Jul og nytår er = smukke, glitrende negle! Og, jeg elsker det! 🙂
Jeg syntes det er så dejligt at man pynter sig lidt ekstra op i denne måned, og man tør lidt mere. Der er lidt ekstra neglelak på fingrene og læberne får som regel også lidt mere farve end hvad man ellers gør resten af året.

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogen af Depends Limited Edition Glitter Neglelak til test. De har lavet nogle rigtig smukke farver her op til julesæsonen, og jeg er vilde med dem!

De kan bruges både direkte på neglene og du kan også bruge dem som en top coat på en farvet neglelak, for at peppe den lidt op. Farverne passer også rigtig godt til sæsonen, jeg er vild med at der lidt både til jul og til nytår. F.eks. er den grønne, røde og guld en sikker vinder til mine negle juleaften. Måske med en sort lak under, for at skabe lidt ekstra definition! 😉 Men det skal I nok få billeder af enten her, eller på min Instagram.

IMG_3011I dag prøvede jeg blot at lægge to lag oven på en ren negl, og jeg er syntes at det er ret fedt at de for det første dækker godt efter kun 2 lag, det er sjældent man kan forvente det af en glitter lak, og for det andet så har lakken en struktur som giver et lækkert og råt look!

Jeg er også vild med at Depend har lavet en lidt sundere neglelak med deres O2 kollektion. De giver nemlig neglene lov til at ånde 30 % mere end en almindelig neglelak. Så det syntes jeg er værd at tage med, når man nu alligevel skal have noget på neglene. Dernæst er prisen også super god på deres små lakker, de plejer at ligge på omkring 30,- kr., og så er størrelsen perfekt. Jeg får aaaldrig brugt de store neglelakker op jeg har fra bl.a. Essie og Sally Hansen, så der syntes jeg denne her størrelse er perfekt og den inviterer mig til at prøve lidt forskellige farver også. 😉

Jeg så faktisk, at Matas har en lille gaveæske med Depend glitter neglelakker til kun 99,95 kr.! Og det tilbud ville jeg da lige dele med jer, hvis I skulle få lyst til lidt glitter og glam i julen eller til nytår!

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MY BIRTHDAY!