EVERYDAY SKINCARE

ELEKTRISK RENSEBØRSTE?

IMG_3396

Mit nytårsfortsæt var i år, at blive meget bedre til at pleje og rense min hud. Hver dag. Ikke fordi jeg aldrig gjorde det sidste år, men bare fordi at jeg virkelig kan se en forskel på min hud når den ikke skal være lukket inde i makeup, forurening fra luftet og andet slags skidt – og nok også fordi, at jeg burde kunne finde tid at bruge 5 min. minimum på det morgen og aften.. 😉

Den her lille bandit har gjort det nytårsfortsæt meget nemmere! Jeg er nemlig blevet den glade ejer af en elektrisk rensebørste fra Foreo, jeg har modellen Luna 2 til sensitiv hud.

Jeg har haft mine forbehold for rensebørste, da jeg tænkte at der kom en masse bakterier ned i de normale rensebørste med hår. Og det var der hvor min kærlighed til denne fra Foreo opstod – den er nemlig med små gummidutter! De er for de første ret bløde, og for det næste kan man gøre den ordenlig ren efter brug. Der samler sig ikke gamle bakterier eller andet godt fra huden, hvilket jeg er kæmpe fan af – for hvem gider at vaske sin hud i sine gamle bakterier? Not me… 😉

IMG_3397IMG_3398Luna 2 er en innovativ ansigtsrensebørste, der med sit smarte design giver en dybere og mere effektiv rens. Dens pulseringer giver en blid peeling og fjerner døde hudceller, renser tilstoppede porer og fjerner 99,5% af alt snavs og olie samt makeuprester fra huden. Den ultra-hygiejniske silikonebørste er 35 gange mere hygiejnisk end nylonbørster. Rensebørsten er helt vandtæt og holder op til 450 gange pr. opladning. Det virkelig smart! Det smarte er, at jeg kan rense min hud når jeg alligevel står i badet, så rutinen er blevet til, at når balsammen skal sidde og trække, så får mit ansigt lige en lille tur med denne og vupti – så er jeg ren og blød. Jeg elsker det!

IMG_3399

De små riller her, er børstens antiage-funktion, som gør fine linjer og rynker mindre synlige, og huden bliver mere fast at se på. Den bruger jeg om aftenen efter rens, jeg bruger den primært på mine kindben, tindinger og i panden. Jeg fører børsten nede fra og op, da jeg tror på at det virker bedst, når man gerne vil opstramme.. 😉

Jeg har været så heldig at modtage denne til test fra de søde piger inde hos Amaze Press. Tak for det 🙂 Den har helt sikkert fået topkarakter i min bog!

Kunne du også tænke dig, at Foreo Luna 2 skal være en del af din rense-rutine, så kan du finde den lige her, og man kan faktisk også få den til mænd, tror min kæreste skal have sådan en, og den fås lige her!

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EVERYDAY SKINCARE