I LOVE MY PLANET

SÅDAN HOLDER JEG MIT HÅR SUNDT

Jeg tror de fleste piger jeg kender har problemer med at holde håret sundt og de spaltede spidser på afstand – inklusiv jeg selv. Men i takt med at jeg bliver ældre, så bliver jeg også mere bevidst om, at det er en god idé at undgå at farve det for tit, huske at bruge varmebeskyttende produkter samt få klippet de slidte spidser og gerne et god stykke op, så det er sunde og friske hår der kommer frem. Jeg hader virkelig når håret ser slidt ud!

Lige netop fordi jeg er blevet mere bevidst om hvilke produkter jeg bruger i mit hår, så er jeg meget begejstret for den nye Wella Fusion serie. Det er en professionel hårserie, som reparerer skadet hår og giver liv til de lange lokker igen. Faktisk bliver håret op til 95 % stærkere ved brug af denne serie.

Fusion serien består af en shampoo, en balsam, en hårmaske og til professionel behandling hos frisøren findes også en Amino Refiller, som tilfører håret aminosyrer.

Amino Refiller kan man kun få fingrene i ved at få en behandling hos frisøren, og sådan en behandling blev jeg inviteret til af Wella i deres studie.

Hele behandlingen startede med at jeg fik vasket mit hår i Fusion Intense Repair shampooen, som bidrager til at reparere håret og vasker det rent bl.a ved hjælp af EDDS-teknologi, som nænsomt fjerner forureninger fra håret via sin antioxidante effekt.

Derefter fik jeg Fusion Amino Refiller i hele håret fra der hvor min udvoksning starter og ned efter. Stine, Wellas søde frisør, masserede det godt ind i længderne og lod mig sidde i 10 minutter under varmeapparatet for at intensivere hele processen og give et ekstra holdbart resultat.

Efter at have siddet under varme-maskinen i 10 min., så blev Fusion Amino Refiller skyllet ud af håret, og så lukkede Stine håret igen med balsammen.  Fusion Intense Repair Conditioner er virkelig god, den dufter skønt – som resten af serien – og så blødgør og plejer den helt ned i dybden. Et virkelig godt produkt til piger med tørt hår. Den indeholder også amino syrer og modvirker sammenfiltringer.

Hele behandlingen tager en lille times tid, og det er virkelig lækkert, Jeg blev helt afslappet efter en lang arbejdsdag, så kunne jeg sidde der og blive forkælet med hovedbundsmassage og bare nyde at blive nusset om.

Dét gør jeg bare alt for lidt, jeg er for dårlig til at tage til sådanne behandlinger!! Hvorfor kan vi piger rende ned og få lavet negle hver 3. uge eller vipper for den sags skyld, men hos frisøren kommer vi kun når vi skal klippes eller farves? Hvorfor tager man ikke lige ned og får sådan en lækker og professionel behandling af håret én gang om måneden eller hver 2. måned? Det er ikke engang fordi at det vælter budgettet – sådan en behandling koster mellem 199-349,- kr. og så holder det mellem 5-10 hårvaske. Og det er inklusiv styling af håret efterfølgende også. (se det øverste billede for færdigt resultat)

Ja, jeg ved ikke lige hvad min hånd laver her på billedet – den ser i hvert fald lidt stor og underlig ud 😉 

Og en sjov lille side bemærkning er, at den søde frisør Stine, som forkælede mig til et stort 10-tal, er i familie med min bedste veninde. Dét syntes jeg er så pudsigt. Elsker bare hvor lille Danmark er nogen gange 😉

Fusion Intense Repair Shampoo koster 189,- kr.
Fusion Intense Repair Conditioner koster 199,- kr.
Fusion Intense Repair Mask koster 215,- kr.
Fusion Amino Refiller kan kun fås ved professionel behandling. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I LOVE MY PLANET