DIVADERME BROW EXTENDER & FIBER MASCARA

DERFOR HAR DU BRUGT DIN BALSAM HELT FORKERT

BA1

Bedst som jeg var løbet tør for min ynglingsbalsam, fik jeg tilsendt disse lækre produkter af de søde piger inde fra Mildh, og kom i tanke om en vigtig information jeg gerne ville dele med jer!

For lidt over et år siden var jeg til et event med bl.a. Johan Hellström, som er frisør og direktør for et af Sveriges mest succesfulde hårbrands, Björn Axén. Han er en utroligt levende og inspirerende mand, og han kom med en masse inspiration og information om hårpleje, om hvordan man bruger de forskellige produkter bedst muligt. Og så var han en rigtig entertainer på scenen, så hvis I en dag kan komme til at møde ham til et event eller en kundeaften, så skynd jer at sætte kryds i kalenderen!!

En af tingene jeg studsede over den aften, var at man, ifølge Johan, skal bruge balsam i hovedbunden (??!!) De fleste af os har hørt utallige gange hos frisøren, at balsam under ingen omstændigheder skal bruges i hovedbunden, fordi den vil fedte og tynge håret, og vi har derfor troligt kun puttet balsam i hårets længder, så det bliver lidt nemmere at redde ud. Men denne myte afliver Johan altså fuldkommen den aften.

Hvorfor skulle man bruge balsam i hovedbunden tænker du sikkert også? Og du reagerer sikkert også som jeg, med en vis skepsis.
Johan Hellström forklarede, hvorvidt vi nogensinde vil vaske vores ansigt uden at påføre en creme bagefter, hvilket vi selvfølgelig svarede nej til. Derefter spurgte han, om der var forskel på den hud, vi har i hovedbunden og den i ansigtet, og dette måtte vi jo så også svare nej til og kunne straks se logikken i, at hovedbunden skal fugtes på samme måde, som du ville fugte din ansigtshud.
Han nævnte også, at der selvfølgelig kan være kæmpe forskel på en balsam til 20 kr. i Netto, og så deres produkter – men at han kunne stå 100% inden for, at deres produkter i hvert fald ikke hverken fedtede eller tyngede håret.

Det skulle jeg selvfølgelig hjem og teste – med det samme.

De produkter jeg har testet dette med, er deres lyseblå Repair-serie. Repair-serien er for dem, der har skadet hår, tørt hår, kemisk behandlet hår og/eller krøllet hår. Den indeholder gode plejende mineraler og proteiner, som opbygger skadet hår, fugter håret og hovedbund samt øger elasticitet og giver en fantastisk glans.

Virker det så, tænker du måske? Og nu har jeg det seneste år brugt min balsam fra hårrod til hårspids hver gang jeg vasker mit hår, og jeg syntes absolut ikke at mit hår er blevet tynget eller fedtet af det. Jeg sørger selvfølgelig for, at skylle mit hår grundigt og syntes egentlig kun at min hovedbund er blevet mere sund af det. Tidligere har jeg kunne døje med tørre pletter, som mindede om skæl og disse er forsvundet nu. Så ja, jeg vil sige at det virker! 🙂

BA2Det sidste plejende produkt jeg bruger i mit håndklædetørret hår er et par pump af Björn Axén Argan Oil, denne bruger jeg for at give håret lidt ekstra fugt og shine. Jeg bruger 2-3 pump og fordeler det i længderne af mit hår. Herefter enten føntørrer jeg det eller lader det lufttørre. Argan olien er økologisk og indeholder også varmebeskyttelse. Olien er  derudover en sammensætning af marokansk arganolie, som er rig på genfugtende antioxidanter, ekstra dybtvirkende og plejende macadamianøddeolie samt nærende havtornolie. Både arganolien og macadamianøddeolien er certificerede earthoils, som bidrager til et bedre arbejdsmiljø og økologisk dyrkning i udviklingslande. 🙂

Du kan finde produkterne lige her:

Björn Axén Repair Shampoo til 115,- kr. for 250 ml.
Björn Axén Repair Conditioner til 125,- kr. for 250 ml.
Björn Axén Argan Oil til 295,- kr. for 100 ml.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DIVADERME BROW EXTENDER & FIBER MASCARA