TRÆT AF DIN UDVOKSNING?

I’M BACK – WITH MY PERFECT MATCH

SÅ er jeg tilbage igen efter en stille stund. ??
Jeg har nemlig været på ferie og har haft brug for ikke at lave noget som helst 🙂 Og det er lykkedes mig rigtig godt, og hvor er det dejligt at være retur med følelsen af, at man har lidt “juice på batterierne” igen. ????

Jeg har i ferien testet en masse lækre produkter, og dem vil jeg komme til at skrive lidt om her på bloggen det næste stykke tid. I kan godt glæde jer, for det er nogle virkelig lækre ting jeg har været igang med. I har faktisk fået sneak-peaks på min Instagram, så hop ind og følg med dér.


Inden jeg tog på ferie var jeg så heldig at få tilsendt en masse skønne produkter fra Beauté Pacifique. De kom selvskrevet med i kufferten og jeg har brugt dem, og kun dem, hele ferien. Jeg er mildest talt begejstret. Jeg har hørt meget godt om Beauté Pacifique, men jeg har ikke selv prøvet det, sådan rigtigt.

Det første jeg er meget begejstret for er deres Renseskum. Den er en lækker fluffy creme, med et skær af perlemor, når man trykker den ud, men skummer hurtigt op og er super effektiv. Man kan virkelig mærke at den arbejder med huden og efterlader den renset og glat.

Jeg bruger denne renseskum sammen med min Foreo LUNA 2 og det må siges at være et godt match! Jeg syntes at den måde skummen arbejder sammen med min Foreo giver en virkelig god renserutine. Man får virkelig renset i bund og jeg kan tydeligt se at mine porer er mindsket. Ret vildt 🙂

Produkterne kan fås lige her:
Beauté Pacifique Renseskum, som koster  169,- for 150 ml. 

Foreo LUNA 2 , som koster 1.495,-

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TRÆT AF DIN UDVOKSNING?