DEPEND EASTERN FUSION

BEAUTY IN A BOTTLE

DSC01015DSC01013

Jeg fik den smukkeste PR-boks ind af døren for små 14 dage siden, og jeg var så heldig at den var fra mit ynglings luksus-hudpleje mærke La Mer. Boksen indeholder en lille historie, som man kan bladre frem side for side og til sidst rammer man denne smukke bund, hvor deres nye Revitalizing Hydrating Serum ligger. Der er endda et spejl i boksen – den er simpelthen så gennemført.

DSC01012DSC01018La Mer Revitalizing Hydrating Serum er en plejende serum, som giver huden fornyet vitalitet, og indeholder den legendariske ingrediens Miracle Broth?. Miracle Broth? er La Mers meget kendte ingrediens, som er hemmeligheden bag deres fantastiske hudpleje og alle deres produkter indeholder dette. Serummen absorberes hurtigt og genopfrisker huden med en øjeblikkelig fugtmættende effekt.

Revitalizing Hydrating Serum indeholder bl.a. Limete-koncentrat, som er en kraftig antioxidant, der plejer og beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger. Huden får fornyet fylde og fine linjer mindskes synligt, da hudens naturlige reparationsmekanisme optimeres.

Jeg har nu brugt min serum i ca. 9 dage, og jeg har helt vild med den effekt denne allerede har haft. For det første, så gør den min hud babyblød og for det næste så formår denne serum alene at gennemfugte min hud. Der er ret imponerende for et serum, som normalt skal bakkes op af en creme, og det kan man sagtens gøre med denne også, men det er ikke nødvendigt for min hud.
Jeg døjer her i vintermånederne med tør hud, og især rundt om min næse – men det er også pist væk. I love it! 🙂

La Mers produkter skuffer virkelig aldrig. De har en høj kvalitet, og selvom det er produkter som ligger i den høje ende af prisskalaen, så er de stadigvæk nogenlunde tilgængelige for almindelige mennesker 🙂
Revitalizing Hydrating Serum koster 1400 kr. for 30 ml. serum, som altså holder et godt stykke tid. Du kan finde din lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DEPEND EASTERN FUSION