SS17 EVENT MED NILENS JORD

CANDY CRUSH

IMG_3774IMG_3773IMG_3767

Jeg må tilstå, at jeg var en lille smule oppe at køre over disse neglelakker fra Depend, da de kom med posten 🙂 For ikke at sige meget.. Og begejstringen blev ikke mindre af, at de banditter havde sendt skumfiduser med i pakken! 😉

Depend kommer med en Limited Edition af deres O2 mini neglelakker, som er inspireret af temaet Candy, og kommer i de fineste farver. 4 varme farver, der kommer i gul, lyserød, lilla og coral (orange) og så 4 kølige farver, der kommer i azur blå, lime, blå/grøn og grøn/turkis.

Super, super flotte og jeg måtte med det samme, have dem på mine negle. Jeg kunne ikke beslutte mig for hvilken farve, så jeg tog én farve på hver finger 🙂 Det er meget typisk mig, når jeg ikke kan beslutte mig, så må jeg bare have alle på 😉

IMG_3772IMG_3771IMG_3776IMG_3775

Mit lille gudbarn på 6 år var på besøg for et par dage siden, og hun var også helt vild med farverne. Så vi måtte lige have gang i neglesalonen og få hende små fine negle fikset også. Så vi matcher nu, dog kunne hun godt begrænse sig til at vælge 2 farver 😉

IMG_3777

Lakkerne kommer til at kunne fås i en begrænset periode i Matas. Så skynd jer derned. Prisen er som altid skøn og til at have med at gøre, nemlig 29,95 pr. stk.

 

Love, T.

Ingen kommentarer til CANDY CRUSH

  • Hej Tina,
    De er så fine ja. De kan købes i Matas og Salling fra uge 11. 🙂 Mener det er fra på torsdag i Matas 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Super fine 🙂 Vil det sige at de er at finde i butikkerne ? Eller hvornår kan man købe dem?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SS17 EVENT MED NILENS JORD