SISLEY PARIS

DEN PERFEKTE GAVE FRA ILSE JACOBSEN

DSC00813

Jeg syntes det her sæt er den perfekte gave fra Ilse Jacobsen, f.eks. til din mor eller mormor.

Hele sommeren brugte jeg Ilse Jacobsens After Sun, med samme skønne duft som disse to har. Den virkede i øvrigt helt vildt godt, jeg skallede ikke en eneste gang, så den kan jeg anbefale, hvis du skal ud at rejse eller til sommer 🙂

Men jeg kender udover denne After Sun ikke så meget til Ilses produkter. Jeg ved, efter et event jeg var til med hende, at hun går meget op i at det er nogle ordenlige ingredienser som er i hendes produkter. Derfor var jeg spændt på at prøve disse to, da jeg var så heldig at modtage dem til test fra de søde piger inde hos Mildh Press.

Jeg syntes, at det er en lækker Body Shampoo, med tilpas duft og skum. Den giver en lidt mere lækker følelse end en Sanex shower gel, alt andet ville også være skørt 😉 Den renser huden effektivt med aktivt Rosmarin, der har en antibaktiel virkning. Dernæst indeholder den hvedeprotein, som fugter og efterlader huden silkeblød. Havtorn, som den også indeholder, er særlig gavnlig for den sarte hud.

Body Lotionen fra Ilse, er også rigtig lækker. Den er lidt tyndere i konsistensen end de Body Butter jeg har haft brugt på det sidste. (Fra My Moments og Plaisir) Men den fugter huden, og efterlader den blød og smidig. Den indholder  bl.a. C-vitamin fra Havtorn, E-vitamin fra Sheasmør og Macadamiaolie.

Her om vinteren bruger jeg meget body lotion, jeg tørrer helt ind som en rosin 😉 Derfor går jeg op i, at min body lotion skal fugte og pleje min hud, ellers kan jeg se tør hud efter 10 min., og dét har jeg altså ikke lyst til.. Dernæst skal den have ros for at den absorberes hurtigt! 🙂

Jeg syntes Ilses produkter henvender sig til 30+ kvinder, derfor syntes jeg også, som tidligere nævnt. at det er den perfekte gave til din mor eller mormor.

Du kan få fat i de lækre produkter lige her:

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Body Shampoo

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Body Lotion

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SISLEY PARIS