MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH

NYHEDER FRA PLAISIR – DEO ROLL-ON

IMG_2919

Ikke mange vil undvære deodoranten på badeværelseshylden. Den er et ?must? i forhold til at føle sig ren, frisk og klar til at møde verden. Plaisir har netop lanceret to antiperspirante roll-on deodoranter, der holder i 24 timer! En variant med en mild og frisk duft samt en uparfumeret til de, der vil spare på parfumen eller har sensitiv hud.

IMG_2920IMG_2921

Jeg er vild med begge varianter! De laver ikke hvide mærker tøjet – hurra for det! Jeg hader simpelthen, når man har taget en trøje på og så er der deo-mærker på bagefter. Øv! Den holder også svedlugten væk, også selvom man træner. Jeg har både dyrket yoga og løbet ture med denne under armene 🙂

Begge varianter plejer og beskytter huden bl.a. med fugtgivende glycerin. Den til sensitiv hud indeholder også beroligende og anti-irriterende havreekstrakt og bisabolol, der er udvundet af kamille. De har en god størrelse og ruller rigtig fint. Hvilket man tror man kan tage for givet når man køber en deo roll-on, men nej – jeg er stødt på nogen hvor man næsten skal tvinge den lille “bold” rundt 😉

Plaisir er, som mange måske ved, et af Matas’ egne mærker, og derfor er der garanti for skånsomt indhold. Der tale om produkter, der er garanteret fri for parabener, phthalater og MI. Når det gælder den parfumerede variant, så indeholder den ingen af de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer. Derfor elsker jeg Matas’ egne varer. De er gode, prisvenlige og man kan stole på indholdet. Win, win og win 🙂

Begge deo roll-ons koster 59,95 for 50 ml. og de kan fås lige her. 

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH