NEM OG LÆKKER MORGENMAD

MAKEUP TREND – STROBING

IMG_2699Strobing er i løbet af 2016 blevet mere og mere populært, og flere mærker er begyndt at komme frem med lækre produkter til formålet – dette gælder også Nude by Nature, som især er kendt for, at have et højt naturligt indhold i deres produkter. De har 3 smukke creme highligter-sticks i smukke farver, som gør det super nemt at opnå et lækkert look.

Strobing går ud på at lægge flere lag af highlighter ved de dele af ansigtet, som du gerne vil fremhæve, såsom kindben og øjne. Jeg syntes også, at strobing har en smuk effekt på skuldre og kavalergang. 🙂

IMG_27001IMG_2701

Min lille guide til den perfekte strobing er:

  1. Sørg for at have en gennemfugtet hud, og påfør et tyndt lag foundation. Jeg bruger min Fresher Skin fra Rimmel London, som har et let dækkeevne.
  2. Læg den gyldne 03 Bronze, der hvor man normalt lægger sin contour-farve, under kindbenene.
  3. Highlight det øverste af kindbenene op mod tindingen med den lyse farve 01 Champagne. Læg den også gerne ved brynbenet og den inderste øjenkrogen for at åbne øjet op. Hvis du ønsker en smallere næse, kan du lægge lidt highlighter langs næseryggen og på næsetippen. Hvis du vil have læber, som syner større så læg highlighter på overlæbens amorbue. Afslut med en anelse highlighter på hagen.

    Undgå at lægge highlighter på urenheder, da det vil fremhæve dem.

  4. Afslut med den blush farvet highlighter stick 02 Rose, for at give lidt liv og varme til kinderne.
  5. Hvis du gerne vil have dit strobe-look til at holde lidt længere, så kan du med fordel sætte din creme-highlighter med en pudder-highligter. Det vil ekstra glød og holdbarhed 🙂

 

De 3 smukke sticks jeg bruger, kan du finde lige her:

01 Champagne 
02 Rose
03 Bronze

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NEM OG LÆKKER MORGENMAD