DERFOR HAR DU BRUGT DIN BALSAM HELT FORKERT

NEM OG LÆKKER MORGENMAD

IMG_2672

99 % af tiden har jeg ikke tid til at lave det store flotte morgenbord, men derfor må min morgenmad stadig gerne være nem, smage dejligt, være sundt, mætte og give mig energi. Det har jeg fundet ud af, at disse ingredienser kan!

Jeg elsker min soya-yoghurt fra Alpro med kokos. Den er super lækker cremet og smager fantastisk af kokos! Den er ny i deres udvalg, i hvert fald herhjemme i Danmark, og jeg plejer at købe min i enten Netto eller Føtex. Så hvis du ikke kender den, kan jeg varmt anbefale dig at prøve den! 🙂

Måden jeg gør, næsten hver morgen, er at hælde min yoghurt op i en skål (surprise 😉 ) og så skærer jeg en banan og en kiwi op i. Ofte, så drysser jeg lidt müsli over, for at give det lidt ekstra smag og knas. Jeg elsker ting der knaser 😉

Det tager max. 5 min, og det smager helt fantastisk – jeg bliver meget sjældent træt af det!

Det færdige resultat ses her:

IMG_2670

Velbekomme 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DERFOR HAR DU BRUGT DIN BALSAM HELT FORKERT