SALLY HANSEN - CHEERS TO CHIC JULEKOLLEKTION

MAX FACTOR & VICTORIA’S SECRET

img_2466

I går blev det offentliggjort at Max Factor er officiel makeup sponsor for Victoria’s Secret Fashion Show 2016. Hvilket må siges at være ret sejt, og de gjorde virkelig også noget ud af fortælle det med et levende pressemøde, hvor 2 smukke engle kom rundt hos bl.a. Aller og gjorde opmærksom på den vilde nyhed. Det er et super sejt PR tiltag, syntes jeg. Jeg kan godt lide når man gør tingene anderledes og tænker ud af boksen, når man skal lancerer enten en stor nyhed eller et nyt produkt. Det giver lidt edge til branchen, og smukke er de jo..

14725769_937586093011874_2099641343679840638_n

Jeg har været så heldig at vinde den fine mascara, som egentlig er hele lanceringens omdrejningspunkt, nemlig False Lash Epic mascara. Du kender sikkert best-seller mascaraerne fra False Lash Effect familien og ved derfor at de holder hvad de lover. Nu har de så forenet alle deres bedste egenskaber fra de forskellige mascaraer i én episk mascara – og wow! Jeg syntes den er så god! Den har en meget speciel børste som giver de flotteste vipper. False Lash Epic mascara giver en fin volumen og lange separeret vipper, jeg bruger jo M2 Eyelash Serum, som giver utrolig lange vipper, så det betyder meget for mig at jeg bruger en børste der er til at styre og som definere mine vipper og ikke bare klumper sammen. Dernæst har False Lash Epic en specialudviklet formula, som gør at mascaraen giver dig længere tid til at arbejde med vipperne, før den tørre. Hvilket også er virkelig smart, og er lige præcis grundlag for at vipperne ikke klumper sammen.

Jeg kan virkelig varmt anbefale denne mascara, og se hvor fin den er med englevinger i ren Victoria’s Secret stil 🙂

img_2467

img_2465

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SALLY HANSEN - CHEERS TO CHIC JULEKOLLEKTION