CARMEX - VERDENS BEDSTE LÆBEBALSAM

DATE NIGHT OG MAKE UP

Follow my blog with Bloglovindate2

I går skulle min kæreste og jeg ud på en lille Date Night, og det havde vi begge to set meget frem til. Vi arbejder meget forskelligt og har derfor ikke oceaner af tid sammen, så vi elsker at huske på, at gå ud og nyde hinanden når vi har tiden til det. I går var vi på vores foretrukne sushi sted Izumi, som ligger tæt ved Svanemøllen station, på Østerbro. Det er super hyggeligt, og de laver noget fantastisk sushi! 🙂

Vi glemte selvfølgelig at tage billede af vores sushi!! Meget typisk os, bare at skynde os at få spist en masse. Vi var også ret sultne – til vores forsvar 😉

date1

Da vi ikke skulle ud og have cocktails mv., så valgte jeg en let og naturlig makeup, som bestod af disse produkter.

Min La Mer foundation er blevet min foretrukne go-to, når jeg skal andet end på arbejde. Den er super lækker at have på huden og den bliver siddende hvor den skal – hele aftene. Jeg lægger den altid med La Mer’s nye Foundation Brush, den er så blød og lækker, og så suger den næsten ikke noget produkt op i penslen, hvilket er rigtig dejligt, når nu det er en foundation i den dyre ende.
Jeg prøvede også mine nye produkter fra Divaderme, som jeg fik hjem for et par dage siden. Og dem vil jeg lave et helt indlæg om, når jeg har testet deres mascara lidt mere. Men jeg kan allerede nu sige, at jeg er meget begejstret for deres brynprodukt Brow Extender II. Den giver en fantastisk fylde og er utroligt nem at bruge.
Min bedste ven, nemlig min highlighter, blev denne aften min Mary-Lou Manizer highlighter fra The Balm. Den er blevet omtalt af næsten alle beauty-piger i hele verden og den er virkelig også bare fantastisk. Den har den flotteste champagnenuance og den lægger sig også så flot på huden, uden at fremhæve for meget struktur i huden. Hvis I ikke har prøvet den endnu, så skynd jer at få fingrene i den 😉
Til contour, blush og læberne valgte jeg nogle produkter fra Rimmel London. Det var deres helt nye matte læbestift The Only 1 Matte, som både er flot mat, men også fugter læberne. Så den der

udtørrende fornemmelse som mange matte læbestifter har, den undgår du med denne her. Den er selvfølgelig ikke lige så holdbar som de flydende læbestifter, men jeg syntes egentlig at den er ganske acceptabel af at være en almindelig læbestift. Jeg bruger den i farve #200 Salute. Det sidste produkt fra Rimmel er min Kate Sculpting Palette i farve #003 Golden Bronze, som jeg bruger til at give min ansigt lidt definition og varme til kinderne.

Jeg håber, at dette kan inspirerer dig til et let aftenlook, ligemeget om du skal på date ell

er ud med veninderne!

.. Og til sidst et lille hej fra os 🙂
date3

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CARMEX - VERDENS BEDSTE LÆBEBALSAM