NYHEDER FRA RIMMEL LONDON

SALLY HANSEN – CHEERS TO CHIC JULEKOLLEKTION

sh1

Sally Hansen kommer i uge 46 ud med en smuk julekollektion i deres serie Complete Salon Manicure – en super smuk kollektion, som passer perfekt både til julens festligheder og vinterens mere afdæmpede farveskala.

Sally Hansens Complete Salon Manicure indeholder 7 lækre fordele i form af en unik formel, der indeholder både underlak, styrkende- og vækstfremmende pleje, fantastisk farve, overlak, geléglans samt en exceptionel modstandsevne over for afskalning. Dertil har den også en dejlig bred børste, så man ikke skal lægge massevis af strøg – dét er et stort plus i min bog!
Tidligere på året blev den populære lak re-formuleret og beriget med keratin. Den ny formulering giver op til 64 % stærkere negle samt 10 dages holdbarhed uden at afskalle. Og jeg syntes faktisk, at man kan mærke en forskel på neglelakkerne før og efter re-formuleringen – om de holder 10 dage ved jeg nu ikke, men jeg syntes sagtens, at jeg kan få 5-7 dage ud af dem, hvis jeg ikke laver hårdt arbejde for neglene og bruger en top coat. Min foretrukne er Diamond Strength også fra Sally Hansen. Den giver en fantastisk glans og får lakken til at tørre på 0,5!

sh2

Disse 3 farver er de lyse i kollektionen:

#121 Let?s Snow
#381 Gilty Party
#370 Commander in Chic

sh3

Disse 3 farver er de mørke i kollektion:

#255 Ginger Zinger
#307 Branch Out
#620 Wine Not

De smukke lakker kommer i Matas’ butikker i uge 46 og koster 89,95 pr. stk.

Love, T.

Ingen kommentarer til SALLY HANSEN – CHEERS TO CHIC JULEKOLLEKTION

 • Blog by Tina

  Hej Nikoline,
  Ja den er bare så flot! Den er en af mine ynglings farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Normcore Rebel

  Wow, #381 er smuk! Den skal jeg da have fingrene i 😉

  -Nikoline

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blog by Tina

  Hej Line,
  Ja, det er nogle virkelig flotte vinter farver. Jeg er især vild med Gilty Party ogCommander in Chic! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christensen

  Hvor er det nogle fine farver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYHEDER FRA RIMMEL LONDON