REN CLEAN SKINCARE - MINE FAVORITTER

MATAS PAKKEKALENDER

Julen nærmer sig, og det samme gør årets utallige pakkekalendere. Efterhånden har de fleste brands deres egen pakke/julekalender, og jeg syntes det er en super god måde at forkæle enten sig selv eller en man holder af på. Ofte får man også prøvet nogle nye produkter af, som man normalt ikke lige havde hevet ned af hylden, og hvem ved .. måske finder man en ny favorit? 🙂

Jeg er personligt ret vild med dem Matas laver – der er gode og brugbare produkter i og så er de ret tilgængelige i hele landet. I år kommer de endda med en herre adventskalender! Den har godt nok også manglet de sidste par år, så det klapper jeg i hænderne over 🙂

pkherre

Matas Herre Advent Pakkekalender indeholder 4 fine pakker, som er specielt udvalgt, så de passer til langt de fleste mænds smag. Jeg syntes det er en rigtig fin far-adventskalender, hvis man ønsker noget godt og nemt! Adventskalenderen har en værdi på ca. 1300,- kr., men du kan altså købe den for kun 699,- kr.! Det er efter min mening en rigtig fin besparelse! 🙂
Du kan få din adventkalender lige her, og hvis du er nysgerrig på at vide hvad den indeholder, så kan du snyde og se det lige her. 😉

pkclassic

Igen i år kan du få 3 forskellige kalendere til kvinderne. Nemlig den klassiske, luksus udgaven og en fin adventskalender ala den som nu også er kommet til herre.

Den klassiske til kvinder indeholder 24 lækre gaver, der passer til alle tidens kvinder. Der er et miks af lækker pleje, flot makeup og tilbehør. Det hele har en ca. værdi af 1400,- kr., men koster kun 599,- kr., hvilket jeg ikke syntes er unfair for 24 produkter.
Du kan finde din kalender her, og hvis du vil se indholdet før du bestemmer dig, så kan du se det her. 🙂

pkluksus

Er du mere til luksus og lidt ekstra forkælelse, så vil jeg foreslå at købe denne års luksuskalender. Den indeholder ligesom den klassiske kalender 24 gaver, men af den mere luksuriøse slags – og jeg har været inde og kigge på indholdet, og skal ærligt indrømme, at et par af mine favoritter ligger i den pose. Så hvis du vil forkæle dig selv, eller en du kan lide, så er denne her et rigtig godt bud 🙂 Luksus pakkekalenderen koster 999,- kr., men har en værdi til ca. 2400,- kr.  – så her spare man virkelig også en del penge!
Du kan få den lige her, og igen kan du se indholdet lige her. 🙂

pkadventdame

Den sidste kalender Matas kommer ud med – af sine egne – er kvindernes adventkalender. Denne indeholder 4 lækre pakker, som jeg tror alle kvinder kan bruge – unge som ældre. De har valgt nogle lækre produkter i år, og prisen er meget fair ift. indholdet – den koster 699,- kr. ligesom adventskalenderen til herre, og har en værdi til ca. 1450,- kr.
Du kan få den her, og se indholdet her. 🙂

Det jeg syntes er super lækkert ved netop Matas’ pakkekalendere er, at det er forskellige brands produkter som er med i dem. Så får man en god blanding, istedet for 24 gaver fra samme brand.

.. Og så skal de også have ros for indpakningen, den er virkelig flot i år! Jeg er vild med farverne! 🙂

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

REN CLEAN SKINCARE - MINE FAVORITTER