Hej Verden!

MY MOMENTS BY MATAS

I sidste uge afholdte Matas et PR-event på smukke Nimb, hvor de præsenterede deres helt nye serie:
MY MOMENTS BY MATAS

img_2386

MY MOMENTS er en serie til alle, der har lyst til at forkæle sig selv med luksuriøse konsistenser og aktive formuleringer baseret på rigt plejende ingredienser fra naturen, hvoraf en stor del er høstet i Skandinavien. Serien, der er produceret i Danmark, indeholder bl.a. ekstrakter fra havtang, alger, hyben, gulerødder, honning, blomster samt olier fra raps og hvedekim ? flere af dem er økologiske.

Serien indeholder 3 forskellige linjer:

 • Relaxing kropspleje, som består af 4 forskellige produkter:
  Relaxing Mindful Deluxe Body Oil, som simpelthen er så lækker i konsistensen. Den suger nemt ind, fugter huden og er ikke fedtet på kroppen efterfølgende. Hvilket er et kæmpe plus i min bog. Den indeholder bl.a. E-vitaminekstrakt og olie fra vandmelonkerner, som øger hudens elasticitet.

  Relaxing Oil Therapy Body Scrub, denne scrub er baseret på en base af sheanødsmør, mandel- og rapsolie, der tilfører masser af vitaminer samt gør huden blød og smidig. Saltkornene som er i scrubben er de bedste jeg har prøvet. De “forsvinder” ikke når man massere dem rundt på huden og de efterlader huden helt blød og fugtet, uden at efterlade en hvid hinde, som jeg syntes at nogen body scrubs godt kan gøre.

  Relaxing No Stress Shower Gel, er en lækker shower gel der skummer dejligt. Denne indeholder bl.a. honningekstrakt, som er god til at pleje tør hud.

  Relaxing Everyday Treat Body Lotion, er en let men meget fugtplejende bodylotion, der hurtigt trænger ind i huden. Forebygger ældningstegn på kroppen. Kan anvendes af alle hudtyper og indeholder bl.a. Betain fra sukkerroer beskytter de kollagene fibre og gør huden mere elastisk.

  Priserne i denne linje ligger fra 99,- til 159,- kr.

  img_2398

 • Refreshing kropspleje, som indeholder 4 forskellige produkter:
  Refreshing Wash and Glow Shower Gel, er en mild og fugtplejende shower gel med ekstrakt af æbler, der stimulerer cellefornyelsens. Denne serie dufter fantastisk og er min absolut ynglings!

  Refreshing Fresh Start Body Scrub, er lige så lækker som den i Relaxing-serien. Denne scrub er dog olie på toppen, som man lige skal røre op inden man bruger den. Den er super lækker og indeholder et vitaminkompleks med E, C og F-vitaminer beskytter huden og virker både antioxiderende og anti inflammatorisk samt reducerer tidlige tegn på ældning.

  Refreshing Wake Up Souffle Body Butter, denne er den lækreste body butter jeg til dags dato har brugt. Den har en helt unik konsistens og efterlader huden blød og smidig. Den indeholder friske celler fra jordbær, der først nedbrydes ved kontakt med hudens enzymer, hvilket bevarer vitaminer og andre næringsstoffer som calcium og magnesium. .. Og dét havde jeg aldrig hørt om før – dejligt med innovative produkter!

  Refreshing Helping Hand Cream, er en håndcreme, der trænger hurtigt ind uden at fedte. Gør hænderne bløde og smidige. Et must have her i vintermånederne!

  Priserne i denne linje ligger også mellem 99,- og 159,- kr.

  img_2400

 • Face Care ansigtspleje, som indeholder 5 forskellige produkter:
  Face Care Silk Softening Cleansing Foam, er en blid og fugtplejende renseskum til alle hudtyper. Renser effektivt uden at udtørre, og har den blødeste skum, som virkelig giver en luksuriøs følelse.

  Face Care Feeling Beautiful Face Scrub Mask, en effektiv men samtidig blid skrubbemaske med slibende korn af silica uden skarpe kanter, der samtidig booster huden med masser af fugt.

  Face Care Clarifying Deep Cleansing Coal Mask, er som navnet siger en kul maske, som er dybderensende. Denne er endnu en af mine nye ynglingsprodukter, den gør virkelig sit arbejde godt og holder hvad den lover. Udover kul inderholder den bl.a. Aloe Vera, som er kendt for at beroliger og tilfører fugt samt vitaminer og mineraler.

  Face Care Vitamin Boost Gel Mask, er en effektiv vitamin-booster og dybdevirkende fugtmaske i ét. Jeg bruger den enten som en almindelig maske, hvor jeg lader et tykt lag sidde i 10-15 min., eller som en natmaske, hvor jeg tager et lidt tyndere lag på og sover med den – uanset er min hud lækker og virkelig fugtet bagefter. Er vild med denne også!

  Face Care Rich Hydrating Face Cream, er en lidt federe og rig ansigtscreme, som virkelig passer godt til min hud her i vintermånederne, hvor jeg har tildens til at udtørre. Cremen er bl.a. tilsat ekstrakt fra alger, der styrker hudens barriere og beskytter mod frie radikaler fra bl.a. forurening samt UV-stråling. Hvilket jo er ret lækkert, når man bor i en storby med meget forurening i luften.

  Priserne i denne linje ligger mellem 119,- og 199,- kr.

  img_2397

  Alt i alt er jeg meget begejstret for denne serie som Matas nu kommer ud med i uge 44.
  Jeg syntes både at produkterne ser smukke ud i emballagen, men de lever virkelig også op til mine forventninger.
  Jeg syntes man får “value-for-money” når man ser på de aktiver og ingredienser de har brugt og så til budgetvenlige priser.
  Jeg tror på, at det bliver et stort julegave-hit i år.

  Love, T.

  Produkterne er sponseret, men mine meninger er mine egne og upåvirket af nogen. 

Ingen kommentarer til MY MOMENTS BY MATAS

 • Blog by Tina

  Hej Birgitte! 🙂
  Selv tak 🙂 Dejligt at høre, at du prøver nogen af de nye og lækre produkter. Jeg bruger kulmasken i 10-15 min, hvorefter jeg vasker den af og lægger en god ansigtscreme på efterfølgende. Jeg syntes at den er super god og dybderensende – så jeg vil meget gerne høre hvad du syntes om den bagefter! 🙂 KH, Tina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej Tina !
  Tak for indlægget 😊
  Har netop fået en prøve med hjem fra matas på Coal Masken, som jeg super gerne vil prøve ! Mææææn, der står intet om brug bag på min prøve, og vil jo gerne bruge den korrekt så jeg får det bedste ud af masken, og et reelt billede på om den er noget for mig.. derfor vil jeg lige høre hvordan du bruger den? Altså hvor længe skal den sidde på og hvordan renser du den af?
  Knus og kram 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hej Verden!