ALLERGISK REAKTION!! AV!

LA MER I REJSESTØRRELSE

Jeg elsker at få pakker fra La Mer, og jeg føler mig virkelig priviligeret over at få lov til at prøve deres super lækre og luksuriøse produkter. Jeg glæder mig altid til at fortælle jer om deres produkter og hvad de gør for min hud.

For et par uger siden fik jeg denne, The Cleansing Micellar Water i rejsestørrelse, tilsendt og den reddede faktisk min dag. Jer der følger med på Instagram ved nok hvad jeg taler om, men altså jeg var så dum at jeg havde glemt mine nøgler. Den dag det regnede aller mest. Da jeg holdte ude foran hoveddøren, så vidste jeg at der var noget som manglede. Yes, min nøgler… Ej men altså. Nå, det var så ikke værre end at jeg lige måtte kører hele vejen igennem København (i myldretiden!!) og hente min kærestes nøgler. Så da jeg hentede denne pakke samme dag, så steg humøret fra 0 til 10 på kort tid 😉

Jeg kender denne Micellar Water i forvejen, og jeg har den faktisk i fuld størrelse også. Den er virkelig god, den dufter fantastisk af La Mer og den renser huden mildt og efterlader den blød og ren. Den kan faktisk også fjerne vandfast makeup. 🙂 Samtidigt med så indeholder den også La Mers særlige ingrediens Miracle Broth som gør deres produkter unikke.

I en begrænset periode kan man nu få den i en rejsestørrelse på 100 ml. til kun 400 kr., og det syntes jeg faktisk er en rigtig fornuftig pris hvis man gerne vil afprøve nogen af La Mers eksklusive produkter.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ALLERGISK REAKTION!! AV!