LÆKRE SOMMER NYHEDER OG EN SKRÆKKELIG OPLEVELSE!

SILVER HAIR ADDICTION

Min addiction i 2017 er helt klart silver hair. Jeg syntes det er så super flot med et koldt, gråt skær i de lyse, normalt gullige, lokker. Havde jeg været lidt mere modig, så havde jeg nok tonet det gråt, men jeg er bange for, at det bliver for mørke gråt.

Så er det jo ret heldigt, at Matas Striber fornyligt endeligt er kommet med deres version af Silver Shampoo og Balsam. Det umage par er virkelig gode, og virkelig velduftende. Og, så bliver ens hår ikke helt tørt og smadret af, at bruge dem som f.eks. L’Oreals silver shampoo gør ved mit hår. 🙁

Jeg har været så heldig at være med hele vejen på disse to produkter – helt fra test af indhold til valg af design til emballagen – det er jo en af de små glæder der er ved at arbejde på Matas HQ, som beauty-lover! 🙂

Matas Silver Shampoo og Balsam er formuleret med pro-vitamin B5, som fugter og plejer håret. Glycerin er tilsat for at fugte selve hovedbunden, så ja – du kan sagtens bruge balsammen helt ned i hovedbunden også, uden at det fedter håret. Betaine fra sukkerroer giver glans samt styrker hårstråene og forbedrer deres elasticitet. Balsammen indeholder desuden nærende sheanødsmør, og gør håret ekstremt blødt og velplejet!

Et rigtig godt alternativ til Striberne, er fra STHUR – nemlig deres Blonde Shampoo og Balsam. De fjerner også alle tegn på gullige nuancer i håret og så plejer de også håret. Hvilket virkelig ikke er en selvfølge, når det kommer til de her Silver-produkter.

STUHRs produkter indeholder lækre ingredienser som honningekstrakt og glycerin, der sørger for en masse fugt til håret. Iøvrigt perfekt til sommer! Og så indeholder balsammen også ceramide A2, der reparerer, beskytter og styrker håret.

Fælles for både Striberne og STUHR, er anvendelsen. Jeg vasker håret 2 gange og sikre mig, at det skummer godt op, så jeg ved håret er helt rent. Dernæst giver jeg håret en ordentlig omgang balsam, som får lov til at trække imens jeg vasker kroppen mv., derefter skylder jeg godt og vupti, så er der lækkert gråt/koldt skær i håret.

En gang om ugen, så lader jeg både shampoo og balsam trække lidt længere, ca. 10 min., så får håret en lidt mere intens farve. Især i starten er det godt at gøre det.

Hvad endnu bedre er, at når du ikke ønsker at have det grå og kølige skær længere, så kan du blot vaske dit hår i almindelig shampoo og så falmer farven stille og roligt væk. Det er så smart! Helt uden farve hos frisøren.. 🙂

Matas Striber Silver Shampoo og Balsam koster hver 54,95 kr. 
STUHR Blonde Shampoo og Balsam koster hver 81,95 kr. 

 

Love, T.

2

 • Hej Pernille,
  Jeg vil anbefale Silver Shampoo & Balsam fra Striberne. Det er den bedste jeg har prøvet, og så dufter og plejer den håret.
  Dernæst vil jeg anbefale dig kun at vaske håret i disse i et par uger, så vil du kunne se et gråt skær. Jeg lader også produkterne trække i ca. 10 min. for ekstra effekt.
  Lad mig endelig høre fra dig om du fået succes med dem også – det er altid rart at finde ud af hvordan det virker for andre. 🙂
  Bedste hilsner, Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvilken en af dem ville du anbefale? Pt har jeg en silver shampoo som er det største fejlkøb, og som egentlig bare lysner og ikke gir det grå skær. Jeg vil dog ikke ende med lilla hår som jeg ved nogle produkter gør, et lille lilla skær er fair nok, men ikke lilla som en tegneseriefigur

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LÆKRE SOMMER NYHEDER OG EN SKRÆKKELIG OPLEVELSE!