VI HOLDER FERIE

THAT GLOW THOUGH

Endelig skinner solen lidt denne sommer, og det er jo en særdeles god anledning for at smøre kroppen ind i en lækker og glødgivende olie fra f.eks. La Mer 😉

Jeg har ventet næsten hele sommeren for at kunne smøre mig lidt ind i denne sag – men det er bare ikke ligeså sjovt at gøre når benene bliver gemt væk på de regnfulde dage.. Men nu her de sidste par dage, der har det altså været vejr til det og så har mine ben, arme og kraveben ikke fået for lidt. 😉
Olien er lækker – jeg havde nu heller ikke forventet andet, når det er fra La Mer. Den dufter fantastisk ligesom alle andre La Mer produkter. Kender I ikke duften, så skynd jer ned i Matas og stik snuden i den, så forstår I hvad jeg mener. Super eksklusiv duft og ikke for meget. Men ud over at dufte skønt, så er det altså også nogle lækre olier som  er i: bl.a.  Caprylic/Capric Triglyceride, jojoba- og olivenolie, der giver huden en intens næring, og så er olien meget drøj i brug.

Se lige en lækker glød man får .. og der er ingen chunky stykker glitter i, det er blot en lækker glød man får og det er jeg vild med! Hader hvis der er for mange store stykker glimmer i min olie, så bliver den ikke en favorit hjemme hos mig!

La Mer Glowing Body Oil koster 750,- kr. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

VI HOLDER FERIE