CND DANMARK GIVE AWAY

SHAKE IT!

Rimmel London er netop kommet med en ny mascara, Volume Shake, som er en sjov, ny og innovation mascara. For det første, så ligner den ikke andre mascara på markedet, den har lidt form som en shaker, som jo stemmer meget godt over ens med navnet Volume Shake og så er den tung. Altså ikke super tung, men den er tung af en mascara at være. Dernæst så claimer Rimmel, at den holder sig frisk og cremet fra første gang man bruger den til den er tom. Og hvem kender ikke til, at ens mascara tørrer stille og roligt ud – det er jo fantastisk hvis det mareridt kan stoppe nu 🙂

Måden at mascaraen holder sig frisk på, er ved at den har sådan en lille cylinder inden i, som man kan “shake” frem og tilbage, på den måde aktiverer man formlen i mascaraen, så den bliver blød og cremet på 0,5. Det lyder nok lidt mere avanceret end det er, men det har bestemt en effekt og konsistensen er meget speciel.

Jeg har testet denne mascara i over en måned nu, og den er altså ikke tør endnu. Tværtimod er den stadig super cremet og “våd” – ligesom når man tager hul på en ny mascara. Det er jeg ret vild med. Rimmel har brugt 10 år på at udvikle denne formel, som er en vand-gelé konsistens, der er baseret på vand og voks. Den skulle efter sigende være den første på markedet af sin slags.

Den giver meget naturlige vipper hvis man blot påfører den i et enkelt lag, da konsistensen er lidt tyndere end en almindelig mascara. Den er dog super let at bygge op til en fin volumen – ikke noget helt vildt, men rigtig fin til hverdagsbrug. (Se billeder neden under). Den hverken drysser eller smitter af, og den er let at fjerne igen. Jeg bruger altid Matas Striber vandfast øjenmakeupfjerner på en af Stribernes renseservietter. Det virker til al makeup.

Jeg syntes alt i alt, at det er en rigtig fin mascara. Den er nem at bruge og dens fiberbørste separerer vipperne til perfektion. Prisen kan alle være med på (109,95 kr.) og den fås som altid i alle Matas’ butikker eller lige her.

På billederne her, har jeg 3 lag mascara på. 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CND DANMARK GIVE AWAY