BLØDE SOMMERFØDDER

#INSTA READY

Det er fredag og der er kommet nye lækre produkter fra Rimmel Londons #Insta-serie – what’s not to like? ??
Jo, det skal jeg fortælle jer.. What’s not to like er, at jeg skal bruge hele pinsen på at læse op til min sidste eksamen, som falder på onsdag. Og jeg er ikke startet endnu. Det er så dumt! Kommer til at hade mig selv hele weekenden, men jeg er bare så mega træt af det skole nu og nu skal eksamen bare overståes, også selvom det ikke bliver til 12-taller.. 😉

Men tilbage til de lækre nyheder fra Rimmel London – som i øvrigt er mit foretrukne budgetmærke – så er de kommet med 4 nyheder i deres #Insta-serie:

#Insta Fix & Go 2 i 1 primer & setting spray, som de faktisk kom ud med tilbage i marts måned. Det er en spray som vi kender, men den første fra Rimmel. Den dufter af agurk, lidt sjovt, men agurk er jo med til at friske huden op. Og det er altså ikke på sådan en kvalm måde. 🙂 Man kan spraye sit ansigt inden makeup og man kan spraye efter makeup for at få makeuppen til at holde længere.

Den næste nyhed, er en nyhed – den kom i Matas butikkerne i går, #Insta Fix & Matte pudder og det er en hvid transparent pudder, som kan bruges til at sætte sin makeup eller som touch up i løbet af dagen. Den er matterende, udjævner hudtonen og mindske synlige porer en smule. Den fordeler sig pænt på huden og fremhæver ikke strukturen i huden. Faktisk vil jeg sige, at det er en lidt mere fancy udgave af deres Stay Matte pudder, som vi alle kender.

De sidste to nyheder der er kommet i butikkerne i går er deres #Insta Conceal & Correct & #Insta Conceal & Contour paletter. Disse kommer mange af budgetmærkerne ud med i øjeblikket, og de er derfor også set før. Men jeg syntes egentlig at Rimmel er kommet med nogen i en fin størrelse, som er lidt nemmere at have med rundt end de større paletter fra f.eks. L’Oreal.

#Insta Conceal & Correct hjælper med at korrigere de forskellige hudtonefarver man kan have i ansigtet. Den fersken agtige farve neutraliserer mørke rande omkring øjnene, den grønne farve dækker rødme og urenheder, og den lilla farve frisker træt hud op med en fornyet glød. Den cremede konsistens gør produktet nemt at påføre og blende ud.

#Insta Conceal & Contour er en creme contour palette som vi kender den. Den består af tre cremede skygger i naturlige nuancer. Du får optimal dækning af mørke og uperfekte områder ved at bruge palettens concealer, fremhæver de bedste træk i ansigtet med highlighteren, og den mørkeste farve bruger man til sin contour. På bagsiden af paletten er der en lille illustration af, hvor man kan lægge de forskellige nuancer og det er meget smart – især til nybegyndere 🙂

 

Alle produkterne fås i Matas og på matas.dk de koster fra 69,95 og op til 89,95, så de er meget budgetvenlige og nogle rigtig gode produkter til nybegyndere. 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

BLØDE SOMMERFØDDER