KNÆK CANCER 2016

REN CLEAN SKINCARE – MINE FAVORITTER

ren1

Når sommeren er ovre og efteråret og vinteren kommer, så bliver min hud altid helt vildt tør og trist at se på. Ikke nok med, at huden igen bliver bleg, nej så bliver den også mat og grå – og det går altså ikke herhjemme! Derfor har jeg fundet mit perfekte mix af REN produkter, som giver liv, glød og fugt tilbage til min hud – og dem vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig 🙂
Jeg har brugt disse 3 produkter i snart 1 år, så jeg vil mene, at min rutine er gennemtestet – hvilket jeg syntes er vigtig, når det kommer til hudpleje. Man er nød til, at give sin hud lov til at få lidt tid med produkterne, før man virkelig mærker virkningen – og jeg er vild med den virkning de her 3, kombineret, har på min hud. Jeg får en pæn, velplejet og ensartet hud af denne kombination.

ren4

Det første produkt er denne REN Rosa Centifolia Cleansing Balm, som er en eksfolierende ansigtsrens med mikroperler af jojoba, der skrubber makeup, snavs og døde hudceller væk på en mild, men grundig måde, og som efterlader huden ren, genoplivet og strålende. Jeg bruger altid denne når jeg er i bad, eller når jeg renser min makeup af om aftenen. Den har en cremet konsistens når man trykker den ud af tuben, men bliver mere rensemælk-agtig når man masserer den ind i huden med fugtige fingre. Og så har den en skøn og mild duft af rose. Jeg er virkelig fan af denne, og den holder virkelig længe – a little goes a long way! 
Den koster 199,- kr. og fås her.

ren2

Det næste af mine favoritprodukter, er denne REN Radiance Perfection Serum, som er et multiaktiv og energigivende serum lavet til at reaktivere hudens energicyklus, gøre hudens elasticitet perfekt og give huden et mere energisk og strålende udseende. Præcis som jeg ønsker det, her i den tørre og grå vintertid. Den er også ideal til dem som kæmper med solskader, pigmentforandringer eller, igen, hvis man ønsker mere glød til huden i hverdagen. Jeg bruger 2 pump af denne hver aften eller morgen under min ansigtscreme, og den gør virkelig underværker for huden.
Denne er et lidt dyrere produkt, men holder virkelig også længe. Den koster 495,- kr. og fås her.

ren3

Den sidste af mine favoritprodukter i REN-familien, er REN Bio Retinoid Anti Ageing Cream, som er min foretrukne efterårs/vinter ansigtscreme. Den har dejlig konsistens og et kompleks af ren, virkningsfuld og 100% naturligt udtræk af A-vitamin, provitamin-A og et retinoid-lignende stof, der modvirker forekomsten af rynker, skønhedsfejl og alderspletter, så huden får et mere glat, klart og ungdommeligt udseende. Retinoid er et udtræk af A-vitamin, som kan minimere rynker og misfarvninger i huden. (Det blev lidt teknisk, det ved jeg 😉 ) 
Denne creme ligger også i den lidt dyrere ende til 595,- kr. og fås her.

Det som også gør REN til et af mine ynglingsmærker er, at de bruger nogle gode ingredienser og indeholder f.eks. ikke parabener, som de fleste gerne vil undgå i deres hudpleje.

Jeg håber, at du nu er blevet lidt klogere på dine, måske, nye ynglingsprodukter!

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

KNÆK CANCER 2016