MAX FACTOR & VICTORIA'S SECRET

KNÆK CANCER 2016

kc2

Uge 43 er som mange ved Knæk Cancer ugen, og jeg syntes det er sådan et fint tiltag der har været de seneste år. Især fordi, at kræft bare rammer så mange mennesker.  Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle ? på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv ? i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 43 danskere livet.  Dét tal virker for mig helt uvirkeligt! 43 mennesker. Hver dag. Wow. Det er frygteligt at tænke på.

I dag lever ca. 256.000 danskere med en kræftdiagnose. Det er virkelig mange mennesker ud af vores lille befolkning. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men der er bare stadig mange som ikke er så heldige. Jeg mistede min bedstefar for nogle år tilbage til kræften, og det var så trist at se et stort menneske svinde ind til ingenting og til sidst ingen ting kunne, kun vente – på døden. Heldigvis gik det stærkt for ham, det tog ca. 3 måneder fra han fik diagnosen til han lukkede sine øjne for sidste gang. Og det er jeg egentlig glad for, set i bakspejlet – for det ville ikke være til at holde ud, at han skulle ligge og lide. Og i dag har vi heldigvis alle minderne om ham. 🙂

Fordi vi alle sammen er berørte af kræft på den ene eller anden måde, syntes jeg at det er vigtigt at vi støtter op om et godt formål. Derfor vil jeg opfordre til, at alle der læser med, om at støtte Knæk Cancer med et valgfrit beløb – alt tæller. Du kan overføre beløbet via MobilePay eller Swipp på 1234.

Jeg håber, at der bliver doneret en masse penge og at vi kommer et skridt tættere på, at knække cancer koden. Og, så glæder jeg mig til at se specialudgaven af Vild Med Dans i aften og se Knæk Cancer Live på lørdag, hvor jeg altid bliver meget rørt over de historier man får med.

Sammen er vi bare stærkere.

 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAX FACTOR & VICTORIA'S SECRET