JEG ELSKER...

INNOVATIV ANTI-AGEING

Jeg havde aldrig nogensinde hørt om Filorga da jeg var til PR event med Scandinavian Cosmetics, men jeg blev tiltrukket af deres desgin – enkelt og pænt.

Filorga skabt af hudlægen dr. Michel Tordjman, en fransk æstetisk læge med en passion for hudens cellefornyelse. Filorga laboratoriet var det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin.
Innovation og forskning i anti-ageing har siden drevet og udviklet Filorga, som i dag er et ISO*-certificeret, højteknologisk, medicinsk laboratorium i verdensklasse.

Da jeg så fik lov til at dyppe fingeren ned i deres nye creme  Hydra-Filler Mat, så var det mere end det pæne design der fangede min interesse!

Det er den perfekte creme til min kombinerede hud – og også hvis du har tildens til fedtet hud. Hydra-Filler Mat virker som en fugtbombe med hyaluronsyre, der minimerer fugttab og får huden i balance. Hydra-Filler Mat har poresammentrækkende effekt, balancerer talgproduktionen og giver en fin, mat hud uden at udtørre den. Modvirker tilstoppede porer og giver en sund og levende udstråling. Dernæst er den olie- og silikonefri.

Det er også den perfekte creme til mænd, som har tildens til black heads på næsen. Min kæreste er rigtig glad for denne, især også dens gelé agtige konsistens tiltaler ham.

Cremen koster 425,- kr. og fås lige her.

Dem der kender mig ved at jeg er en sucker for sheet masker, og da jeg opdagede at Filorga havde sådan en bandit, så var det ligesom selvskrevet at jeg måtte prøve den 😉 Den giver en øjeblikkelig gennemfugtende og forfriskende effekt på blot 15 min. Den giver et hurtigt resultat i form af fugtmættet hud, øjeblikkelig udstråling og øget vitalitet. I love it!

Den koster 100,- kr. og fås her.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG ELSKER...