JEG ER BLEVET AFHÆNGIG AF...

TWEEZERMAN FAVORITTER

IMG_3806IMG_3805IMG_3804
I min verden er beauty tools mindst ligeså vigtige som selve makeuppen. Derfor er det i min optik værd at ofre nogle penge på nogle ordentlige produkter.

Mit favoritmærke når det kommer til pincetter og øjnevippebukker er helt klart Tweezerman. De laver efter min mening de bedste produkter.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har prøvet at købe en billigere pincet i Gina Tricot eller HM og fortrudt det når jeg skulle igang med at plukke mine bryn. Dels fordi den aldrig fik fat i hårene og dels fordi den altid fik fat i huden! AV! 🙁
Derfor besluttede jeg at det skulle slutte, og mine penge skulle bruges på kvalitet.

Min lyserøde lover er deres Slant Tweezer, og den er med skrå spids og så har den håndfilet blade, der fanger alle de små hår også de helt fine lyse, som man ellers aldrig kan få fat i. Den koster omkring 179,- kr. og kan fås i bl.a. Matas.

IMG_3807IMG_3808IMG_3803

Min anden Tweezerman lover er deres Classic Lash Curlersom er en klassisk øjenvippebukker, bare meget bedre. Faktisk er det Twezzermans bedst sælgende øjenvippebukker, og det taler vel lidt for sig selv. Den giver det perfekte buk til vipperne og så er den designet til at gøre det nænsomt. Hvilket man ikke skal tage for givet! Hvor mange af os piger har ikke prøvet at nive sig i øjenlåget eller hive halvdelen af vipperne af, fordi vi var gået på kompromis og havde købt den billige version. Hér kan jeg da godt række hånden op! 😉
Denne kan også fås i Matas og den koster omkring 169,- kr., og er virkelig pengene værd.

Jeg var forleden til et event hvor Signe Eflund gav gode trends-tips til den kommende sæson. Og her fortalte hun bl.a. at det bliver in, at have markante bryn og ingen mascara. Istedet skal man få fyldige vipper med brug af en vippeserum og så skal man give sine vipper et buk, så de åbner øjnene mere op. Og det er da helt oplagt at forsøge sig med, med denne her. 🙂

No-makeup-makeup er det nye sort i SS17! Just saying 😉

Begge produkter er sponseret af de søde piger fra Mildh Press. TAK 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET AFHÆNGIG AF...