MAT LÆBESTIFT

MAT NEGLELAK

rim601

It is all about the matte.. 😉 Jeg er det seneste stykke tid blevet ret glad for matte negle – jeg syntes, at det har et fedt look og det er mere råt end de shiny negle vi normalt har.

Jeg er vild med grå, og derfor var det også oplagt, at det skulle testes af med en grå neglelak. Den jeg bruger er fra Rimmel Londons collab med Rita Ora Give It Some Welly.  Jeg syntes at denne farve er rigtig fin her til vinter, og så er den tilpas kold i farven! Den dækker super godt med to lag, den tørre ret hurtigt og så er holdbarheden super god, tiltrods for at den kun koster 39,95 kr.

rim602

Det er de her 2 jeg har kombineret, og jeg vil give top coaten fra Depend et kæmpe shout-out. Den er super nem at lægge, efterlader ikke blanke streger (som min matte top coat fra Essie!!) og så tørre den hurtigt ind.
Den efterlader neglelakken flot mat. Og det er jeg ret vild med. Det smarte er, at du kan bruge den oven på alle neglelakker – så du kan nemt opnå et nyt look med en gammel lak. Du kan også kombinere shiny og matte negle på samme hånd, det giver også et ret fedt sammenspil.

Du kan finde produkterne lige her:

Rimmel London Give It Some Welly

Depend O2 Matte Top Coat

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAT LÆBESTIFT